Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Творча молодь показала «Кінотріумф ZP»

20 травня 2016 - 11:36

У кіноконцертному залі ім. О.Довженка відбувся фінал обласного кінофестивалю патріотичного спрямування для учнівської молоді «Кінотріумф ZP», під час якого запоріжці могли насолодитись детективними історіями, німим кіно, бойовиками, комедіями, які створили школярі м.Запоріжжя та  області.

«Кінотріумф ZP» - це унікальний проект обласного центру патріотичного виховання молоді та Запорізького інституту економіки та інформаційних технологій, який уперше був започаткований у цьому році  за сприяння Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації. Він об’єднав молодь Запорізького краю у прагненні створити патріотичний медіапродукт, цікавий для сучасного покоління молодих патріотів.

Під час фіналу компетентне журі кінофестивалю оцінювало режисуру та сценарій, художній та технічний рівень майстерності, масовість та масштабність, акторську майстерність, патріотичну та соціальну спрямованість короткострічкових робіт учасників.

За результатами фінального перегляду робіт переможцем у номінації «Презентація навчального закладу» стала команда Запорізького ліцею № 105. У номінації «Глядацькі симпатії» здобула перемогу команда Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії. Титул «Краща постановка масових сцен» отримала команда Запорізької спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату спортивного профілю. Переможцем у номінації «Фільм, що надихає» стала команда Запорізького навчально-вихованого комплексу «Запорізька Січ» військово-спортивного профілю. Номінацію «Зіркова команда фільму» вибороли учні Кушугумського навчально-вихованого комплексу «Школа інтернат І-ІІІ ступенів – гімназія «Інтелект». У номінації «Зіркова ідея фільму» перемогу здобула команда Запорізької спеціалізованої школи-інтернату «Січовий колегіум». У номінації «Зіркова акторська гра» перемогла команда  загальноосвітньої школи № 89. Володарем титулу «Кращий фільм року» стала команда  Лисогірського навчально-виховного комплексу.

Знімальні групи команд-переможців отримали грамоти, призи та подарунки від організаторів і партнерів заходу, серед яких - знижка на навчання у вищому навчальному закладі «Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій». 



Управління у справах преси та інформації

Читайте також

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою