Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Прем'єр-міністр України відвідав Запорізький та Донецький регіони

30 травня 2016 - 15:45

Сьогодні Запорізьку область відвідав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. У поїздці його супроводжує голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Уранці Прем'єра зустрічали на летовищі в Мелітополі, звідки він  вирушив спочатку до Бердянська, а потім до Маріуполя. В Донецькій області очільник Уряду взяв участь в урочистій церемонії складання присяги працівниками Маріупольського відділу поліції, а також у нагородженні працівників Національної поліції Донецької області та покладанні квітів до монументу загиблим працівникам міліції. Вітати нових поліцейських і маріупольців прибули також Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе, голова Донецької ОДА Павло Жебрівський, народний депутат Сергій Тарута, а також Надзвичайний і Повноважний посол Японії в Україні Шигекі Сумі, посол ЄС Ян Томбінський та дипломати із США, Канади.

Загалом присягу на вірність Україні в Маріуполі склали 172 поліцейських, серед яких 38 жінок. Тепер у місті працюватиме 24 автопатрулі на машинах Toyota Prius, а також чотири командирські екіпажі.

Під час перебування в Маріуполі Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман та супроводжуючі його особи також ознайомилися з роботою ПрАТ «Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча».

Як повідомив Костянтин Бриль, найголовнішим пунктом робочої поїздки Глави Уряду стане нарада з актуальних проблем соціально-економічного розвитку.

- Влада Запорізького регіону планує обговорити з Прем'єр-міністром України питання завершення фінансування державою будівництва ВОПів, а також оборони прифронтової області загалом. Також буде акцентовано увагу на питанні відродження запорізького аеропорту. Адже цей об’єкт є стратегічно важливим з точки зору не тільки нашого регіону, а й держави в цілому, - зазначив голова  облдержадміністрації Костянтин Бриль.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»