Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запорізькій області відсвяткували День молоді

25 червня 2007 - 16:22

Запорізьку молодь привітали заступник голови облдержадміністрації Микола Фролов та Запорізькій міський голова Євген Карташов. Під час свята було підбито підсумки фестивалю «Студентська республіка», який тривав 22-23 червня на о.Хортиця. Крім цього було оголошено результати студентських виборів, за результатами яких обрано двох студентських мерів: Чубар Тетяну (Запорізька державна інженерна академія) та Кудряшову Ганну (Бердянський державний педагогічний університет). Переможців щиро привітали керівники міста та області.

Вибух позитивних емоцій також приніс фінал конкурсу краси «Міс Хортиця». Після тривалого обговорення «Міс Хортиця - 2007» визнано Слонову Ярославу (Комунарський район Запоріжжя).

Організатори заходу ( управління у справах сім`ї, молоді та спорту облдержадміністрації, комітет у справах сім`ї та молоді Запорізького міськвиконкому ), готуючи концертну програму, зробили акцент на підтримку місцевих молодих виконавців.

Денис Ліпатов, Тарас Белка, гурт « SKMS », Валентина Самсонова, Фатіма, Дмитро Жадан, танцювальний клуб «Оріенталь», гурт «Норматив», Ольга Савченко, Ганна Косенко довели, що Запорізькі виконавці ні чим не поступаються Московським та Київським зіркам. Завершився концерт святковим феєрверком.

А на турбазі «Меридіан» ВАТ «Мотор Січ», 22-24 червня змагалися у відкритій першості з туризму команди заводів та вищих навчальних закладів. Ініціатору заходу ( відділу з питань сім`ї та молоді ВАТ «Мотор Січ» ) вдалося успішно втілити головне гасло змагань: «Трудова та студентська молодь разом!». Перше місце посіла команда Мелітопольського державного педагогічного університету, друге – команда цеху 610 ВАТ «Мотор Січ», трете – команда «Калібрі» калібрувального цеху ВАТ «Дніпроспецсталь».

 

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області