Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Ми за ефективний розвиток малої авіації на легальних засадах»

25 червня 2007 - 18:10

В ході наради з питань використання малих повітряних суден на виконанні сільськогосподарських робіт та розважальних заходах, яку в облдержадміністрації провів перший заступник голови ОДА Олександр Бережний, була проаналізована аварійна ситуація в Гуляйпільському районі, що призвела до загибелі льотчика.

Представники відповідних структурних підрозділів ОДА, транспортної прокуратури, управління СБУ в Запорізькій області, управління МВС України в Запорізькій області, Державної податкової адміністрації та інші присутні фахівці, обговоривши всі больові моменти, зійшлися на думці, що катастрофа стала невідворотним завершенням низки порушень діючого у цій галузі законодавства, які допустили як сторона замовника, так і, безпосередньо, виконавець.

- Регіональна влада покликана забезпечити виконання всіх законодавчих норм у цій галузі, - закликав учасників наради перший заступник голови ОДА Олександр Бережний. - Ще 13 березня голова облдержадміністрації Євген Червоненко підписав розпорядження №88, спрямоване на стимулювання ефективного розвитку малої авіації в нашому краї на легальних засадах. Тож маємо діяти у рамках цього розпорядження. Сьогодні, у розпал курортного сезону, коли на Азовському узбережжі відпочиваючих розважають катаннями на парапланах і дельтапланах, ми мусимо переконатись, що це законно і, що головне, - безпечно. Ті самі вимоги висуватимемо і до організаторів сільськогосподарського використання малих повітряних суден.

 

Управління інформації і зв'язків з громадськістю

Читайте також

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»