Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька область готова до опалювального сезону на 60%

3 серпня 2016 - 15:01

Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації (стажування) Володимира Тоцького відбулося селекторне засідання оперативного штабу із забезпечення підготовки та сталого проходження опалювального сезону, організації упередження аварій та проведення відновлювальних робіт на об’єктах життєзабезпечення в осінньо-зимовий період.

Відповідно до планів Мінрегіону за станом на 01 серпня рівень готовності територій до опалювального сезону має становити 60%. По Запорізькій області підготовка до роботи в осінньо-зимовий період триває у відповідності з  планом.

Як зазначив заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства і будівництва облдержадміністрації Віталій Литвиненко, область готується до опалювального сезону за графіком. Наразі комплексно підготовлено 4141 житловий будинок із 6870 запланованих (60%).
Підписано 78 паспортів готовності. Підготовлено 385 котелень із 609 запланованих (63%),  749,4 км теплових мереж із запланованих 959,8 км (78%). Також замінено 2,3 км теплових мереж із запланованих 6 км (39%). Відремонтовано (замінено) 47,9 км водопровідних мереж із запланованих 69,7 км (69%) та 3,3 км каналізаційних мереж із запланованих 4,4 км (75%).

Усі роботи з підготовки об'єктів соціальної сфери мають бути завершені до першого вересня, а об'єктів житлово-комунального господарства – до першого жовтня.

- Підготовка Запорізької області відповідає середнім показникам по Україні. Проте готовність до опалювального сезону враховується за наявністю підписаних паспортів. Керівникам територій необхідно вжити вичерпних заходів для забезпечення своєчасного підписання актів готовності теплового господарства та паспортів готовності житлових будинків. Залишилося не так багато часу, за великим рахунком ми маємо близько двох місяців –  серпень і вересень. Не треба на останній час залишати підписання декількох тисяч паспортів готовності, цю роботу слід виконувати вчасно та готуватися заздалегідь. Усім територіям необхідно вирішити ці питання, щоб для нас опалювальний сезон розпочався вчасно та в повній готовності, - наголосив Володимир Тоцький.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області