Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Наші стосунки треба наповнювати конкретикою»

11 липня 2007 - 12:45

Таке побажання висловив перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Бережний під час зустрічі з офіційною делегацією м.Чунцін КНР.

Цього разу візит представників міста-побратима був присвячений встановленню стосунків в інформаційній галузі. Відповідно, офіційну делегацію очолив постійний член парткому КПК Чунціна, старший радник Народного Уряду м. Чунцін пан Хе Шичжун, а до її складу увійшли працівники прес-служби Народного Уряду, журналісти провідних засобів масової інформації м. Чунцін.

Вітаючи гостей, Олександр Бережний зазначив, що за п'ять років з часу підписання договору наші стосунки переросли від ознайомчих представницьких візитів до конкретного співробітництва. На прямі контакти з китайськими колегами виходять запорізькі бізнесмени, науковці, промисловці. Тепер настала черга співпраці між засобами масової інформації. – Через ЗМІ ми можемо встановити своєрідний міст між нашими регіонами, обмін інформацією сприятиме як поглибленню взаєморозуміння між нашим населенням, так і розширенню напрямів співробітництва, – підкреслив О.Бережний, запрошуючи представників обох сторін до підписання угод про співпрацю.

За взаємною згодою угоди про співробітництво підписано між департаментом прес-служби Народного Уряду м.Чунцін та управлінням інформації та зв'язків з громадськістю облдержадміністрації; між корпорацією „Чунцінська щоденна газета” та газетою „Запорізька правда”; між Чунцінською компанією телебачення і радіомовлення та Запорізькою телерадіокомпанією „ТВ-5”. Угоди передбачають двосторонні візити з метою обміну досвідом, обмін тематичними газетними сторінками та телерадіопрограмами тощо.

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств