Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

1 листопада – час „Ч” для боржників з зарплати

26 вересня 2007 - 17:22

Заборгованість з виплати заробітної плати на економічно активних підприємствах області станом на 1 вересня поточного року склала 6,4 мільйона гривень. Про це було повідомлено на засіданні обласної комісії з питань погашення заборгованості з зарплатні, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

За серпень 2007 року заборгованість зменшилася на 0,7 млн. гривень або 10%. Із всієї суми заборгованості 61,3% (3,9 млн. грн.) припадає на підприємства державної форми власності, 0,2% (0,02 млн. грн.) – комунальної, 38,4% (2,46 млн. грн.) – недержавного сектору економіки.

При загальній позитивній динаміці погашення боргів, у серпні утворилася заборгованість із заробітної плати на підприємствах Запорізького, Приморського, Токмацького районів області, збільшилася – на низці підприємств Запоріжжя, Бердянська, Токмака. Не виконано протокольні рішення попередніх засідань обласної комісії щодо погашення боргів підприємствами Енергодара, Мелітополя, Мелітопольського району.

Заборгованість з виплати зарплатні на економічно активних підприємствах комунальної власності на 1 вересня має лише одне підприємство – КП „Аптека №104” Мелітопольського району – 16,1 тисячу гривень.

Заступник голови облдержадміністрації Микола Фролов, який головував на засіданні, поставив перед головами райдержадміністрацій та представниками міст обласного значення завдання - забезпечити погашення заборгованості з виплати заробітної плати на економічно активних підприємствах, розташованих на території районів, до 1 листопада 2007 року.

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України