Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Область готується до холодів

9 жовтня 2007 - 18:03

Населення та бюджетні організації Запорізької області станом на 5 жовтня поточного року не мають заборгованості за спожитий з початку 2007 року природний газ. Заборгованість підприємств комунальної теплоенергетики регіону за спожитий газ складає 16,95 млн. грн. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Микола Фролов, який головував на засіданні оперативного штабу з підготовки та сталого проходження підприємствами паливно-енергетичного комплексу та інфраструктури області осінньо-зимового періоду.

За 9 місяців поточного року споживачами області використано електроенергії на суму 2 446,7 млн. грн., сплачено – 2 481,5 млн. грн., що становить 101%.

З початку року бюджетними установами і організаціями, населенням та підприємствами теплоенергетики області спожито природного газу на суму 370,9 млн. грн., сплачено 372,7 млн. грн., що становить 101% від нарахованої суми, зокрема, населенням сплачено 114%. Незадовільний рівень сплати: по місцевому бюджету - м. Дніпрорудне (98%), по підприємствах комунальної теплоенергетики – ДП „Теплосервіс – Мирне” Мелітопольського району (18%), Якимівське ВОЖКГ та ПО (52%), КПТМ „Темп-Центр” Пологівського району (58%), ТОВ „Тепло-ЕнергоСервіс” Пологівського району (60%), Приморське ОПТМ (72%), та КП „Теплокомунсервіс” Гуляйпільського району (73%).

Готовність котелень міст та сіл області до опалювального сезону становить 84%. За словами Миколи Фролова, рівень готовності до холодів житлових будинків Запоріжжя, Гуляйполя, Василівського, Михайлівського, Оріхівського, Куйбишевського районів складає відповідно 96,8%, 91%, 94%, 98%, 97%, 84%. За цим показником Куйбишевський район є найгіршим серед сільських районів області, наголосив заступник голови ОДА.

- Я не бачу можливості для заспокоєння - у кожному районі області є низка суттєвих проблем, вирішенням яких треба опікуватися щоденно. Думаю, що ми інтенсифікуємо діяльність УКСу, підрядних організацій, бо певні показники викликають подив, - наголосив Микола Фролов. – Кожен міський голова, голова райдержадміністрації повинен пожвавити свою роботу, щоб максимально ефективно вирішувати увесь комплекс питань підготовки до зими, зокрема, хід розрахунків за газ та електроенергію. Не варто забувати, що нам тримати відповідь не лише перед безпосередніми керівниками, а передусім перед нашими громадянами.

Присутній на засіданні заступник голови облдержадміністрації Валерій Черкаска звернув увагу керівництва райдержадміністрацій на обов'язковість оформлення та реєстрації договорів на оренду земель сільгосппризначення відповідно до діючого законодавства.

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович

Заступник голови обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна

Уникати масових скупчень та долучатися до Великодніх служб онлайн закликають у Запорізькій єпархії ПЦУ та Нацполіціі

Заклади охорони здоровʼя області реформують

Заступник голови обласної державної адміністрації Щербаков Олександр Валерійович