Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Зберігаючи високі стандарти друкованого слова

2 листопада 2007 - 17:00

З нагоди 90-річчя від дня заснування часопису «Запорізька правда» відбулись урочистості. Працівників газети з ювілеєм видання привітав заступник голови-керівник апарату ОДА Роман Дригинич.

- „Запорізька правда” була і є одним із найвідоміших видань Запорізької області, про яке знають від обласного центру до найменшого хуторця нашого краю, - зазначив Роман Дригинич, звертаючись до працівників газети та її шанувальників.

- Сьогодні, коли на медіа-просторі надзвичайна конкуренція, дуже важливо дотримуватися певних норм журналістики – об'єктивності, достовірності та незаангажованості – і вам це вдається. Тому бажаємо вам і надалі тримати високі стандарти суспільної моралі та правдивого друкованого слова. Нехай добробут та творча наснага стануть вашими постійними супутниками. Міцного здоров'я, щастя і процвітання вам і вашим родинам, - такими словами Роман Дригинич завершив привітання від обласної виконавчої влади, яка є видавцем «Запорізької правди».

Посадовець також вручив працівникам газети - Аллі Кобинець, Віталію Голоду, Валентині Дем'яненко, Ганні Кліковці, Наталії Кузьменко, Лідії Платоновій, Галині Самоловій - почесні грамоти обласної державної адміністрації за вагомий внесок у розвиток інформаційної галузі регіону, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 90-річчя з дня заснування газети. Цінним подарунком від голови облдержадміністрації нагороджено начальника відділу обласної газети Євгена Дроздовського.

Від засновників газети – обласної ради, - колектив редакції привітав заступник голови регіонального представницького органу влади Анатолій Світлицький.

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»