Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Планові ліквідаційні підриви боєприпасів на артбазі поблизу Новобогданівки продовжуватимуться до повної очистки цієї території

16 листопада 2007 - 14:35

Заступник голови облдержадміністрації Микола Фролов на засіданні штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на артбазі 275 поблизу Новобогданівки проаналізував стан справ щодо ремонтних робіт у прилеглих постраждалих населених пунктах і дав доручення прискорити їх завершення у повному обсязі до 15 грудня.

Особливу увагу заступник глави області приділив питанням відновлення будівель соціального призначення – шкіл, дитячих садків, будинків культури.

- Мусимо забезпечити жителям постраждалих територій гідні умови, щоб сімейне свято - новий рік - всі могли відзначити у родинному колі у власних оселях, - наголосив він.

Разом з тим, Микола Фролов інформував учасників засідання про скарги місцевих жителів щодо проведення планових підривних робіт і закликав представників органів виконавчої влади і самоврядування приділити більше уваги роз‘яснювальній роботі з населенням.

- Планові ліквідаційні підриви боєприпасів на артбазі біля Новобогданівки продовжуватимуться до повної очистки цієї території, - підкреслив заступник голови ОДА. – Іншого шляху у нас немає. Ми не маємо права залишати нащадкам бомбу уповільненої дії у вигляді 40 тис. тонн вкрай небезпечного металобрухту. Тому особисто прошу голів сільських рад, депутатів районної ради, а також керівників райдержадміністрації проводити зустрічі з населенням і пояснювати необхідність цих заходів і їх повну безпеку для життя людей і цілісності їхніх домівок.

Думку про повну безпеку планових підривів боєприпасів на артбазі Микола Фролов підкріпив висновками про результати аналізів, що регулярно проводять фахівці санітарно-епідеміологічної станції та екологічної інспекції.

- Люди повинні знати правду і не піддаватися на провокації, - підбив риску заступник губернатора.




Управління інформації і зв'язків з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області