Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Для запорізьких енергетиків – це рік великих досягнень

21 грудня 2007 - 16:22

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Бережний привітав енергетиків Запорізького краю, які з нагоди свого професійного свята зібралися на урочисті збори в ПК «Дніпроспецсталь».

- День енергетика - це свято всієї Запорізької області, адже саме енергетика дала потужний імпульс розвитку Запорізького краю як індустріального промислового регіону, - зазначив Олександр Бережний. - Цей рік - особливий, оскільки з першого дня 2007 року ми святкуємо потужні досягнення енергетиків: 500 млрд. кіловат-годин електроенергії виробила Запорізька теплова електростанція, у цьому році ми відзначили 75 років первістка вітчизняної енергетики – Дніпрогесу, 80 років - з початку його будівництва. Я пишаюся тим, що енергетики цього року продемонстрували високі трудові досягнення з виробництва, з оновлення. Одним з таких досягнень вважаю те, що відкрите акціонерне товариство «Дніпроенерго» вийшло з кризової ситуації. Результати, з якими завершує підприємство рік, не можуть не радувати - тільки до бюджету надійшло понад 1 мільярд гривень. Не менш потужними кроками розвивається "Обленерго" – майже 60 мільйонів гривень надійшло до державного бюджету, майже 20 мільйонів - до обласного. Бажаю вам, щоб ваші трудові успіхи поєднувались з відповідним підвищенням зарплатні. Впевнений, що саме так і буде, - оптимістично завершив привітальне слово посадовець.

Перший заступник голови облдержадміністрації також подякував працівникам галузі за самовіддану працю під час ліквідації наслідків природного лиха, що сталося 11 листопада, та вручив начальнику інспекції Держенергонагляду НЕК «Укренерго» в Запорізькій області Геннадію Дудніку медаль «За розвиток Запорізького краю», кращим представникам галузі - почесні грамоти облдержадміністрації.



Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

Третій рік під вогнем: Іван Федоров про життя мешканці прифронтових населених пунктів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 542 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 808-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 380 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 807-го дня війни

У Запоріжжі та Запорізькому районі посилять заходи безпеки під час поминальних днів

Ворог посилює агресію – ми посилюємо оборону Запоріжжя і допомогу ЗСУ

Зі сльозами на очах та гордістю в душі: Мелітопольщина вшанувала матерів, чиї сини стали янголами України

Формула миру – це про подолання криз у світі, інструменти їх вирішення. Це шанс на справедливість для світу, – Андрій Єрмак

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області