Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Дорожники приводять до ладу сільські дороги

9 жовтня 2017 - 10:43

Дорожники приводять до ладу сільські дороги

На замовлення Служби автомобільних доріг у Запорізькій області підрядні організації продовжують роботи з усунення ямковості та інших деформацій покриття на автомобільних дорогах  області. Виконання робіт координує Служба автомобільних доріг у Запорізькій області та Департамент промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації.

Минулого тижня ліквідовано 9 184 кв. м ямковості. Роботи  проводилися на дорогах місцевого значення силами семи бригад ТОВ «Юк-Інвест», ТОВ «Ремшляхбуд»,  ТОВ «Дорремтехнологія» та ТОВ «Фрегат».   

Гарячу асфальтобетонну суміш для виконання ремонтних робіт постачали  асфальтобетонні заводи: філія «Мелітопольська ДЕД» та ТОВ «Ремшляхбуд».

Ліквідацію ямковості виконували на найбільш проблемних ділянках автодоріг загального користування місцевого значення, з урахуванням звернень та скарг, що надходять на адресу Служби доріг,  та на об'єктах, на ремонт яких виділяються кошти з місцевих бюджетів на умовах співфінасування.

Підрядним підприємством  ТОВ «Юк-Інвекст» трьома струменевими машинами роботи виконувались на дорозі  загального користування місцевого значення Світлодолинське - Астраханка - Нововасилівка – Ботієве в Приазовському районі.  Фахівці ТОВ «Дорремтехнологія» працювали на дорозі Новомиколаївка - Веселий Гай у Новомиколаївському районі. ТОВ «Ремшляхбуд»  проводило роботи на дорозі ст. Новокарлівка - Вербове  до а/д Т-04-01 у м. Пологи, Рівне - Копані та Приютне - Новозлатопіль - Красноселівка - Чубарівка - Кінські Роздори у Гуляйпільському районі.  Дорожники ТОВ «Фрегат»  виконували ремонті роботи  на дорозі Новоолександрівка – Воскресенка - Ганнівка у Приазовському районі.  

Загалом з початку року на дорогах загального користування Запорізької області ліквідовано 338 403 кв. м ямковості, у тому числі на дорогах державного значення  - 168 671 кв. м., на дорогах місцевого значення - 169 732 кв. м.     

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна