Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Керівництво Укравтодору запустило процедуру зміни статусу автомагістралі через р. Дніпро

14 березня 2018 - 15:02

Голова облдержадміністрації Костянтин Бриль взяв участь у нараді, яку провів керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак щодо подальшого будівництва мостових переходів через Дніпро в Запоріжжі. До обговорення питання також долучилися заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Скобліков, Запорізький міський голова Володимир Буряк, директор Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Андрій Антонов.

Як наголосив очільник регіону, нарада вийшла дуже продуктивною і ще раз підтвердила готовність влади всіх рівнів працювати над питанням, важливим для громади обласного центру.

- Нарешті було досягнуто домовленостей стосовно необхідності присвоєння цьому об’єкту статусу дороги державного значення. Для отримання статусу  автомагістраль має бути внесена до відповідного переліку. Тож керівництво Укравтодору запустило процедуру погоджень у міністерствах і найближчим часом ми плануємо отримати позитивний результат, - повідомив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

За його словами, завдяки зміні статусу автомагістралі влада зможе використовувати на будівництво кошти від митного експерименту. Тож одразу після погоджень 60 мільйонів гривень будуть спрямовані на завершення експертизи, коригування проектно-кошторисної документації та виконання робіт першочергової необхідності.

- Хочу підкреслити, що будівництво автомагістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжя – питання важливе як для влади регіону, так і для керівництва міста. Так само разом уже найближчим часом ми опрацюємо план спільних дій та підпишемо тристоронню угоду між владою міста,  області та Укравтодором. Будуть прописані головні етапи та напрямки нашої співпраці на благо жителів Запорізького краю, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня війни