Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Розслідуванню крадіжок майна підприємців буде приділена пильна увага

17 травня 2018 - 13:30

Під керівництвом голови облдержадміністрації Костянтина Бриля відбулося засідання обласної координаційної ради з питань розвитку підприємництва. Основне питання, яке розглянули учасники засідання, - робота працівників поліції під час розслідування крадіжок майна підприємців.

Як відзначила голова правління міської спілки підприємців «Ніка» Лідія Кривенко, останнім часом збільшилася кількість крадіжок майна підприємців. При цьому місцеві  органи Національної поліції не вживають дієвих заходів для фіксації доказів правопорушення. Також, за  її словами, підприємцям дуже важко сплачувати всі податки, платити працівникам зарплатню, отримувати необхідні ліцензії та санітарні книжки, а замість захисту та допомоги – оплачувати численні штрафи. Певна кількість підприємців або закриває бізнес, або  йде  працювати в «тінь».

Крім цбого, учасники заходу приділили увагу зверненню міської спілки підприємців «Ніка» щодо обмеження продажу алкогольних напоїв на території м Запоріжжя. Чимало представників бізнесу заявляють, що відповідні рішення міської ради обтяжують їх роботу.

Голова облдержадміністрації Костянтин Бриль наголосив, що обласна влада зацікавлена лише в тому, щоб у  регіоні малий та середній бізнес лише розвивався та не мав перешкод  у своїй діяльності.

- Прошу всі контролюючі органи не забувати про мораторій на перевірки і не створювати тиск на запорізький малий і середній бізнес. Стосовно роботи представників поліції у розслідуванні крадіжок майна підприємців, то по кожній справі буде проведено розслідування, -  заявив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Під час засідання  також обговорювались законопроекти, які будуть мати вплив на ведення малого й середнього підприємництва та вимагають обговорення, а також виконання протокольних рішень за результатами попередніх засідань координаційної ради.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей

Німеччина стоїть на боці України, на боці Запоріжжя і Запорізької області, – Надзвичайний та Повноважний Посол ФРН Мартін Єґер