Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Влада і бізнес спільно вирішують проблеми багатодітних сімей

6 травня 2008 - 14:15

Відповідно до ініціативи Президента України Віктора Ющенко в області триває реалізація спільного проекту влади та бізнесу "Зігрій любов'ю дитину" щодо вирішення побутових проблем багатодітних сімей.

З цією метою видано розпорядження голови облдержадміністрації "Про поліпшення стану багатодітних сімей в Запорізькій області". Цю роботу розпочато з того, що уточнено потреби кожної з сімей, в яких виховуються 10 та більше дітей, керівники міст та районів спільно з центрами соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді відвідали кожну родину, у якій виховується 8 та більше неповнолітніх дітей, уточнили соціальний паспорт, розробили механізм щодо розв'язання їхніх побутових проблем.

Для надання допомоги багатодітним сім'ям підписано меморандуми з представниками великого бізнесу, а саме: з Едуардом Шифріним (голова спостережної ради ВАТ "Запоріжсталь"), Ігорем Дворецьким (АКБ "Індустріалбанк"), Євгеном Черняком (генеральний директор ДП «Імідж-Холдінг» АК «Імідж-Холдінг АпС» ) та Артуром Абдіновим (приватний підприємець). Угоди вже активно реалізуються.

Так, у лютому відбулося вручення 3 мікроавтобусів «Газель» запорізьким багатодітним сім'ям, які виховують 8 та більше дітей.

11 квітня надійшли кошти від голови спостережної ради ВАТ «Запоріжсталь» Е.Шифріна для вирішення житлових проблем родин, які виховують 10 і більше дітей.

Протягом квітня підписано угоду про купівлю будинку для багатодітної сім'ї Барвинських (с. Терпіння Мелітопольського району), придбано будинок для багатодітної сім'ї Каритко (Гуляйпільський район)

На початку травня підписано угоди про придбання будинку для багатодітної сім'ї Проскури (Оріхівський район), мікроавтобусу «Газель» для багатодітної сім'ї Сімонян (Запорізький район).

На 8 травня запланована купівля житла для багатодітної родини Холявко (м. Запоріжжя), на 10 травня – для Костіних (Кам'янсько-Дніпровський район).

Триває пошук нового будинку для багатодітної сім'ї Ткаченко.

Всі угоди про купівлю будинків, мікроавтобусів для інших багатодітних сімей, в яких виховується 10 і більше дітей, планується підписати до 15 травня поточного року.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств

США схвалили пакет військової допомоги: Україна отримає нове озброєння та посилить свою обороноздатність

Як в Запоріжжі оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю?