Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Телемарафон «Пам'ять» завершився, та його фонд залишається відкритим

6 травня 2008 - 17:33

Виконуючий обов`язки голови облдержадміністрації Валерій Черкаска разом з першим заступником голови обласної ради Олександром Клепаковим та Запорізьким міським головою Євгеном Карташовим взяли участь в обласному телемарафоні «Пам'ять», присвяченому 63-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Вже восьмий рік поспіль проводиться телемарафон за сприяння обласної державної адміністрації, що свідчить про зміцнення цієї доброї традиції. Зібрані під час заходу кошти використовуються районними організаціями ветеранів війни для матеріальної підтримки ветеранів. Минулого року під час його проведення та протягом наступних травневих днів було зібрано 214 тисяч гривень. Цього ж разу вже у першій половині дня від підприємств, організацій, установ та приватних осіб надійшло близько 230 тисяч гривень. Одну з найбільших сум було переказано спільно обласною державною адміністрацією та обласною радою - 50 тисяч гривень. Сертифікат на цю суму вручив виконуючий обов'язки голови ОДА Валерій Черкаска.

- Вся Запорізька область, всі небайдужі люди вже восьмий рік беруть участь у наповненні спеціального фонду, щоб таким чином підтримати вас – ветеранів, які відстояли наше право на життя. Закликаю всіх жителів Запорізької області взяти участь у телемарафоні та перерахувати кошти на рахунок фонду ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Грошові внески можна перерахувати на поточний рахунок обласного фонду соціальної підтримки громадян №2600330012497, ЄДРПОУ 20520262, МФО 313010, ЗОФ АКБ «Укрсоцбанк» м. Запоріжжя з позначкою «Благодійний внесок у фонд телемарафону «Пам'ять».

За додатковою інформацією щодо участі у телемарафоні звертайтеся до штабу телемарафону при Головному управлінні праці та соціального захисту населення ОДА за адресою: м. Запоріжжя, вул. Дзержинського, 48. Телефони для зв'язку: 764-40-11, 764-16-27, 764-27-82, 275-65-46.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.