Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Звернення Президента України з нагоди Дня Перемоги

9 травня 2008 - 09:21

Шановні співвітчизники! Дорогі ветерани війни!

Сьогодні ми відзначаємо 63-ю річницю перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

День Перемоги - це одне з найвеличніших свят нашого народу. Воно нагадує нам про відвагу і велику силу духу захисників Вітчизни, які пройшли через горнило кривавого воєнного протистояння, щоб вибороти свободу для себе та майбутніх поколінь.

Ми низько схиляємо голови перед воїнами різних національностей, віросповідань і політичних поглядів, яким не судилося дожити до великої перемоги сорок п'ятого. У воєнному лихолітті загинуло понад десять мільйонів наших співвітчизників. Вічна і світла їм пам'ять.

Дорогі ветерани!

Ви додаєте нам наснаги, віри і впевненості, є прикладом мужності та патріотизму для молоді. Від усього серця висловлюю вам, шановні переможці, щирі слова синівської подяки за ратний подвиг, тяжку працю, за те, що кращі роки свого життя ви віддали служінню Батьківщині.

Як Президент країни, робитиму все для того, щоб ви відчували постійну підтримку з боку держави. Щоб на заслуженому відпочинку могли сповна скористатися соціальними гарантіями, не залишилися наодинці зі своїми проблемами. Переконаний, з багатьох невідкладних завдань, що стоять перед нашим суспільством, одним із найважливіших є забезпечення щоденної турботи про ветеранів війни.

Усі дії Уряду, центральних і місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування мають бути спрямовані на підвищення пенсійних виплат, поліпшення медичного, санаторно-курортного, транспортного та побутового обслуговування ветеранів війни і праці.

Щиро вітаю усіх учасників боротьби з фашистськими загарбниками, весь Український народ зі святом Перемоги.

Бажаю доброго здоров'я, довгих і щасливих літ, миру і добробуту.

Честь і слава героям-визволителям!

Слава Україні!


Віктор ЮЩЕНКО




ПРЕС-СЛУЖБА ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Читайте також