Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Біля мосту через р. Суха Балка влаштовано тимчасову об’їзну дорогу

20 серпня 2018 - 13:37

Для забезпечення безперешкодного руху автотранспорту на час проведення ремонтних робіт на об’єкті капітального ремонту мостового переходу через р. Суха Балка на автодорозі М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта, км 322+821, підрядником уже виконано роботи з влаштування тимчасової об’їзної дороги.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Запорізькій області, для відновлення проїзної здатності  дороги було проведено комплекс робіт, що включав: фрезерування існуючого дорожнього покриття на площі 1 455 кв. м; влаштування основи з щебенево-піщаної суміші на  190 кв. м;  влаштування асфальтобетонного покриття типу А товщиною 10 см на 1 585 кв. м.

Наразі дорожники на ділянці дороги М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта продовжують роботи з благоустрою, укріплюють узбіччя, встановлюють знаки тощо.

У найближчі дні підрядним підприємством ТОВ «Маст-Буд» планується розпочати підготовчі роботи з капітального ремонту мостового переходу. Буде проведено роботи з влаштування тимчасового будівельного містечка та   під’їзних шляхів для виконання будівельно-монтажних робіт.

Про перекриття руху автотранспорту на автодорозі М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта на ділянці проведення ремонтних робіт буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, 9 серпня 2018 року на автомобільній дорозі державного значення М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта на ділянці км 322+700 – км 323+022 було розпочато підготовчі роботи до капітального ремонту мостового переходу через р. Суха Балка, який до речі, було побудовано в середині 50-х років ХХ століття та за висновками комісійного обстеження на сьогодні знаходиться в аварійному стані. До кінця 2018 року планується завершити виконання всіх будівельно–монтажних робіт із влаштування основних конструкцій мосту, за умови сприятливої погоди та достатнього фінансування.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей

Німеччина стоїть на боці України, на боці Запоріжжя і Запорізької області, – Надзвичайний та Повноважний Посол ФРН Мартін Єґер

Надзвичайний та Повноважний посол Німеччини в Україні Мартін Єґер відвідав Запоріжжя – обговорили подальшу співпрацю