Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізький International IT Forum 2018 підтвердить статус події міжнародного рівня

21 вересня 2018 - 15:45

Запорізька область вийшла на фінальний етап підготовки до проведення міжнародного IT-форуму, заснованого у партнерстві із Запорізькою облдержадміністрацією. Про це на брифінгу повідомили начальник Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації Артур Бойко, організатор International IT Forum 2018, генеральний директор запорізької групи компаній Global Genesis Артур Гарслян та віце-президент “Союзу вірмен Запорізької області”, що виступає генеральним партнером International IT Forum 2018, Рудольф Акопян.

Посадовці нагадали, що International IT Forum 2018 у Запоріжжі відбудеться, як і планувалося, 28 вересня у виставковому центрі “Козак-Палац”.

- Головні завдання міжнародного форуму – це популяризувати високі технології серед запорізького бізнесу, дати нові знання та можливості для обміну досвідом бізнесменів та розробників із різних галузей, відкрити місцеві високотехнологічні підприємства та IT-компанії для України і світу, - зазначив Артур Бойко.

Учасники брифінгу вважають, що вже можна говорити про те, що діловий захід підтвердить свій статус міжнародного. Адже спікерами форуму будуть понад 30 фахівців найвищого рівня з 12 країн світ. Вони представлятимуть такі всесвітньо відомі бренди як Electronic Arts (EA Sports, EA Games), Facebook, Google тощо.

Основна частина International IT Forum 2018 - доповіді спікерів - буде розподілена на три тематичні потоки: Marketing, Development та Blockchain. Крім цього, під час форуму відбудеться воркшоп, на якому запрошені гості, представники влади, топ-менеджери будуть спільними зусиллями шукати шляхи розвитку IT у нашому регіоні.

Низка локацій - дві виставкові зони (робототехніки та діджитал-новинок), зона кіберспортивного турніру, фуд-зона - будуть доступними для широкого кола запоріжців та гостей міста завдяки невеликій вартості квитків.

Детальна інформація щодо спікерів та розкладу International IT Forum 2018 доступна на сайті itf.net.ua.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня війни