Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«InCo Forum-2018» став презентаційним майданчиком для інвестиційних проектів запорізьких громад

12 жовтня 2018 - 11:50

У Запоріжжі розпочав роботу масштабний Міжнародний форум з інтеграції та кооперації «InCo Forum-2018». Цього року об’єднані територіальні громади області представлятимуть на форумі свій економічний потенціал та інвестиційні проекти, що дозволить розширити двосторонні контракти з потенційними партнерами та створити майданчик для обговорення актуальних тенденцій зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності.

До дискусії  запрошені дипломати, представники державних органів влади, територіальних громад, власники бізнесу, українські та зарубіжні інвестори, топ-менеджери, експерти, представники проектів міжнародної технічної допомоги, бізнес-асоціацій. Сьогодні у виставковому комплексі «Козак-Палац» розпочали роботу одразу три панельні дискусії: «Альтернативна енергетика», «Кооперація бізнесу та громад» та «Міжнародна технічна допомога». В останній взяла участь керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко. З нагоди відкриття форуму на початку дискусій в онлайн-режимі учасників привітав голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

 «Родзинкою» цьогорічного форуму стала демонстрація відеопрезентацій інвестиційних проектів об’єднаних територіальних громад. За допомогою спеціально створеної інтерактивної системи голосування кожен учасник зможе віддати свій голос за найкращий, на його думку, проект.

Для форуму обрано три основних тематичних напрямки, яким будуть присвячені панельні дискусії: альтернативна енергетика, успішний досвід та перспективи розвитку; міжнародна технічна допомога для розвитку бізнесу та громад;  кооперація бізнесу та громад. Невід’ємною частиною форуму є виставка інвестиційних проектів  громад області. У виставкому центрі «Козак-Палац» також презентується щорічна спеціалізована виставка «Будівництво та енергозбереження».

Минулого року «InCo Forum» об’єднав на одному майданчику представників із 50 країн світу, понад 40 провідних закордонних та українських спікерів, більше 800 учасників – дипломатів, інвесторів, голів громад, власників бізнесу, топ-менеджерів та експертів. Захід продовжує історію Запорізького міжнародного інвестиційного форуму (ZIIF), який щорічно проводиться у Запоріжжі з 2007 року.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області