Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Абітурієнтам на замітку: починається реєстрація для участі у пробному ЗНО

2 січня 2019 - 09:55

Департамент освіти і науки облдержадміністрації звертає увагу майбутніх абітурієнтів та тих, хто складатиме державну підсумкову атестацію  за курс повної загальної середньої освіти у формі зовнішнього незалежного оцінювання, що  з 8 до 31 січня 2019 року можна зареєструватися для участі у пробному ЗНО.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання – це добровільне тестування осіб, що проводиться з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

Проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання здійснюється за технологією та процедурами, що розробляються Українським центром оцінювання якості освіти.

Тести пробного ЗНО відповідають програмам зовнішнього незалежного оцінювання, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання, укладаються Українським центром оцінювання якості освіти і є максимально наближеними до тих, що будуть надані під час основної сесії ЗНО.

До 25.02.2019  будуть розміщені запрошення в особистих кабінетах учасників, які сплатили кошти за проведення пробного ЗНО.

Інформацію про час і місце проходження пробного ЗНО (запрошення) для осіб, які зареєструвалися та вчасно сплатили вартість тестування, буде розміщено в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО до 25.02.2019. 

Пробне ЗНО-2019 з української мови і літератури відбудеться 16 березня (субота); з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької та французької мов – 23 березня (субота).

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є платною послугою для учасників та неприбутковою для організаторів і проводиться за кошти фізичних і юридичних осіб. Вартість одного тестування для одного учасника у 2018 році - 136 грн. 50 коп ( з ПДВ).

У день проходження пробного ЗНО допуск учасників до пункту пробного тестування здійснюватиметься за наявності таких документів:

– паспорта (свідоцтва про народження) або іншого документа, що посвідчує особу;

– запрошення для участі в пробному ЗНО.

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учасникові потрібно буде занести свої відповіді на спеціальний сервіс «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни:

16–18 березня (українська мова і література);

23–25 березня (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, німецька, французька та іспанська мови).

Результати тестування з української мови і літератури будуть оприлюднені в особистих кабінетах учасників 22 березня, з інших предметів — 29 березня.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області