Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Журналістам і туристам на замітку

13 серпня 2008 - 15:24

У Чернівцях 2-3 жовтня 2008 року відбудеться Перший Всесвітній форум буковинців. В рамках Форуму пройдуть науково-практичні конференції, культурно-мистецькі заходи, зокрема художні виставки, презентації, книжковий і туристичний ярмарки, концерти, фольклорно-етнографічне свято, фестиваль сиру, розважально-спортивні заходи.

З програмою Форуму можна детальніше ознайомитися на веб-порталі Чернівецької обласної державної адміністрації (www.oda.cv.ua) або за телефонами організаційного комітету (тел.факс: +38 (0372) 57-32-79, e-mail: zed@economica.oda.cv.ua).

 

У Києві 30 жовтня - 1 листопада 2008 року в рамках традиційного професійного форуму “Індустрія гостинності” відбудеться перша загальнонаціональна спеціалізована туристична виставка “Visit Ukraine”, де буде представлено виключно національний туристичний продукт та його складові. В рамках заходу буде проведено щорічний фестиваль дитячого та молодіжного туризму “Дивосвіт”.

Довідки за телефоном: 279-09-94.

 

У Києві з 12 до 14 вересня 2008 року у приміщенні Київського планетарію за адресою м. Київ, вул. Червоноармійська, 57/3 (ст. метро “Республіканський стадіон”) відбудеться сьома київська Міжнародна виставка-ярмарок та ХХ спеціалізований традиційний київський туристичний салон дитячого, молодіжного і сімейного відпочинку “Канікули. Осінь – Зима - 2008”, у якому братимуть участь більше 200 туристичних організацій м. Києва, України та зарубіжжя. Під час проведення виставки-ярмарку відбуватимуться ділові зустрічі та укладання угод про співпрацю у сфері туризму, будуть організовані науково-практичні семінари щодо стану та перспектив розвитку туризму. До участі запрошуються представники туристичних організацій, готелів та курортів.

За додатковою інформацією звертатись до організатора виставки – управління туризму, готельного господарства та курортів Головного управління комунального господарства виконавчого органу Київської міської ради (тел./факс: 8(044) 278-24-77, e-mail: tourism-kiev@i.ua).

 

Львівська торгово-промислова палата за сприяння Львівської облдержадміністрації та Львівської міської ради 22-23 жовтня 2008 року у Львові проводить ІІІ Міжнародний туристичний форум “Туризм і рекреація 2008”. Для участі необхідно заповнити та надіслати до 1 жовтня 2008 року інформацію, передбачену Анкетою учасника, і сплатити до 8 жовтня 2008 року організаційний внесок у розмірі 1200 грн. (вкл. ПДВ), який покриває, крім оплати готелю, витрати участі у заходах Форуму, в тому числі харчування, культурну програму, участь у офіційному прийомі.

Оргкомітет Форуму: тел./факс: 032/2764613, 2970749, 2256913, e - mail: expo@cci.Iviv.ua, www.icci.com.ua.

 

Управління культури і туризму облдержадміністрації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович