Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

ОБСЄ та Запорізька область: на шляху до більш тісного співробітництва

22 серпня 2008 - 15:13

В рамках дводенного робочого візиту до Запорізької області Посла, Координатора проектів ОБСЄ в Україні Любомира Копая, відбулась його зустріч з тимчасово виконуючим обов'язки голови облдержадміністрації Олександром Старухом та заступником голови ОДА Миколою Фроловим.

Під час зустрічі з Любомиром Копаєм були окреслені пріоритети в діяльності представництва ОБСЄ в нашій області та можливі напрямки подальшого співробітництва між цією знаною в світі організацією та виконавчою владою регіону.

- Обговорювались проекти, які за сприянням ОБСЄ реалізовуються в нашому регіоні, - поінформував Олександр Старух журналістів про зміст робочої зустрічі. – Зокрема, хочу подякувати Організації з безпеки та співробітництва в Європі за сприяння у ліквідації наслідків вибухів під Новобогданівкою. Також під час нашої зустрічі ми обмінялися думками щодо можливої реалізації проектів щодо гендерної рівності, розвитку малого та середнього бізнесу.

Любомир Копай відзначив, що одним з пріоритетів його візиту є ознайомлення з ходом робіт із ліквідації наслідків вибухів на 275 артбазі під Новобогданівкою, а також сприяння втіленню в Україні принципів гендерної рівності.

- Сьогодні у Верховній Раді України лише 7,5% жінок – цю ситуацію треба змінювати, - відзначив Посол.

Любомир Копай також подякував виконавчій владі регіону за її зусилля в боротьбі з торгівлею людьми. Посол відзначив, що Запорізька область належить до небагатьох регіонів України, де діє програма протидії цьому ганебному явищу.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області