Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Старух провів івано-франківських дітей додому

3 вересня 2008 - 11:35

В урочистих проводах 80 дітей з Івано-Франківської області, які 21 день відпочивали в оздоровчому центрі «Юність» (Кирилівка) Запорізької атомної електростанції, взяв участь тимчасово виконуючий обов'язки голови облдержадміністрації Олександр Старух.

Керівник області разом з генеральним директором ЗАЕС В'ячеславом Тищенком став свідком яскравої програми закриття відпочинкового сезону в оздоровчому центрі «Юність», яку підготували для себе та гостей діти та їх вихователі. Запальні пісні, танці, декламування віршів, урочистий спуск Державного Прапора України не залишили байдужими нікого з глядачів.

- Я радий, що ви мали змогу відвідати та відпочити у цьому, без перебільшення, райському куточку Запорізької області, отримати нові яскраві враження та набути нових друзів, - зазначив В'ячеслав Тищенко, звертаючись до дітей. – Впевнений, що, коли ви станете дорослими, ви, як і годиться, з готовністю будете приходити на допомогу будь-якій людині, яка потрапила в біду.

Для західноукраїнських школярів, які зустріли 1 вересня на березі привітного Азовського моря, прозвучав символічний перший дзвоник. А господарі свята вручили їм корисні подарунки – кожна дитина отримала від «атомників» шкільний портфель разом з канцелярським приладдям.

- Зроблена гарна справа, - відзначив Олександр Старух допомогу ЗАЕС, інших підприємств області та багатьох фізичних осіб, які переказували кошти для допомоги Західній Україні на рахунки Червоного Хреста. - Прекрасно, що діти відпочили на березі Азовського моря, засмагли.

- Ви молодці! Велика вам дяка за добру справу, яку ви зробили, - приєднався до керівника регіону представник Івано-Франківської обласної державної адміністрації Богдан Корпан.

Загалом 2291 дитина з постраждалих від повені районів Західної України відпочила в Запорізькій області, у тому числі 1260 хлопчакам та дівчаткам відпочинок був оплачений запорізькими підприємствами та фізичними особами, решті – коштом державного бюджету.




Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Впродовж доби окупанти 368 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Перші 5 підземних шкіл побудуємо у Запорізькій області, – Іван Федоров

Впродовж доби окупанти 383 рази вдарили по Запорізькій області