Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласний центр готується до товариських матчів у рамках Чемпіонату світу з футзалу

11 березня 2019 - 13:30

У рамках підготовки до Чемпіонату світу з футзалу - 2020 Асоціацією футзалу України вирішено, що товариські матчі національної збірної та збірної команди Хорватії відбудуться у Запоріжжі. Адже місто має давню футзальну історію та необхідну інфраструктуру для прийому збірних команд такого рівня.

Так, 9-10 квітня у Запоріжжі підопічні Олександра Косенка проведуть два міжнародних товариських матчі з національною збірною Хорватії на базі палацу спорту «Юність».

Сьогодні заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін провів робочу нараду щодо підготовки усіх структур до прийому команд. У пріоритеті – забезпечення охорони громадського порядку під час тренувань та проведення матчів. На постійному чергуванні будуть перебувати бригади швидкої та служб ДСНС.

- Вважаю за потрібне організувати соціальний захід для дітей – вихованців футбольних та футзальних шкіл. Не так часто у нашому місті зірки спорту можуть провести майстер-класи чи відкриті тренування для малечі. Тому ми не маємо втрачати можливості. Головне зараз підрахувати кількість дітей та координуватись із тренерами, щоб було зручно обом сторонам, - наголосив Едуард Гугнін.

Як повідомили в Управлінні молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, у 2017 році обидві команди зустрічалися в очному поєдинку Основного раунду Євро-2018 і тоді «жовто-сині» здобули непросту перемогу з рахунком 2:1 та зуміли кваліфікуватися до фінальної частини турніру. Тепер збірні зійдуться у двох контрольних, але від того не менш принципових поєдинках.

Важливо, у рейтингу UEFA українська збірна посідає п’яте місце, натомість, майбутній суперник знаходиться на 10-й сходинці.

Тож, вболівальники запрошуються на трибуни палацу спорту «Юність», аби підтримати збірну України. Початок обох зустрічей о 19:00.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю

Читайте також

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою