Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Бережний: «В Запорізькій області найбільш організована система попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій»

16 вересня 2008 - 15:16

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації за високий професіоналізм, вагомий професійний внесок у виконання державної програми з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території 275 артилерійської бази ракет та боєприпасів у селі Новобогданівка Мелітопольського району та з нагоди Дня рятівника медаллю «За розвиток Запорізького краю» нагороджений начальник ГУ МНС в Запорізькій області, полковник служби цивільного захисту Олексій Лепський. Заслужену нагороду керівникові запорізьких рятівників вручив перший заступник голови ОДА Олександр Бережний, який завітав до театру ім. В.Г. Магара на урочистості до Дня рятівника.

- Система попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій працює в Запорізькій області дуже чітко та злагоджено, вона без перебільшення найбільш організована в Україні і працівники служби цивільного захисту ще раз підтвердили це у поточному році, - зазначив Олександр Бережний, вітаючи рятівників з їх професійним святом. – Рятівники щоденно демонструють свій прекрасний вишкіл, мужність та героїзм, продовжуючи роботу з ліквідації наслідків вибухів у Новобогданівці. Хочу подякувати за вашу працю, побажати здоров'я та благополуччя, насамперед тим, хто зараз знаходиться на бойовому посту та готовий щомиті виконати будь-яку поставлену задачу.

Окрім цього, розпорядженням голови ОДА медаллю «За розвиток Запорізького краю» нагороджені заступник начальника ГУ МНС в Запорізькій області з питань організації робіт по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на 275 АБРБ Віктор Гаврищук, начальник відділу ГУ МНС України в Запорізькій області Микола Головань, начальник Пологівського районного відділу ГУ МНС в Запорізькій області Олександр Симоненко, заступник начальника оперативно-координаційного центру ГУ МНС в Запорізькій області Олександр Сичов, директор КП «Аварійно-рятувальна служба на водних об'єктах «Баракуда» Володимир Коломієць. Ряд працівників служби цивільного захисту області нагороджено почесними грамотами обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, що Указом Президента України від 12 вересня поточного року в Україні встановлено День рятівника, який щороку відзначатиметься 17 вересня.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни

Від пожежника до фармацевта: запорізькі виші презентували свої можливості на спеціалізованій виставці

Прийомні сім'ї та опікуни за кордоном зможуть отримати матеріальну допомогу

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: як і де отримати

Вже скоро в Дії зʼявиться посвідчення ветерана – записатися на тестування можна вже зараз

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 268 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня війни

Наша мета – до кінця року відновити багатоквартирні будинки в Запоріжжі, які значно постраждали від ракетних обстрілів, – Іван Федоров

Фермери прифронтових регіонів можуть безоплатно перевірити стан ґрунтів

«Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області