Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

З пуском газу у П’ятихатках починається нове життя

17 вересня 2008 - 17:03

Тимчасово виконуючий обов'язки голови обласної державної адміністрації Олександр Старух здійснив робочу поїздку до Василівського району. Під час відвідання керівник регіону взяв участь в церемонії пуску газу у селі П'ятихатки, ознайомився з виробництвом на Запорізькому залізорудному комбінаті, провів виїзний особистий прийом громадян та завітав до садиби-заповідника «Замок Попова».

- Газифіковано два населених пункти П'ятихатської сільради – П'ятихатки та Жереб'янка. Сьогодні в цих селах готові прийняти газ 52 та 15 дворів, відповідно, – розповіла перед початком пуску газу селищна голова Людмила Величко. Довгоочікуване блакитне паливо села отримали завдяки виділеній у цьому році з обласного бюджету субвенції (понад 900 тисяч гривень) на добудову 2-кілометрового газогону від села Лугове Василівського району.

- Відтепер у моїх односельців починається зовсім нове життя, – наголосила Людмила Величко.

- Хочу подякувати людям, які будували цей газогін, – зазначив Олександр Старух перед тим, як перерізати символічну червону стрічку. – Тепер вам стане трошки легше жити. Адже основне, над чим має працювати влада, – щоб з кожним роком поступово розв'язувати проблемні питання водопостачання, газифікації, транспортного сполучення населених пунктів області. Сподіваюся, що наступного року районна влада зробить ще один крок у напрямку покращення вашого життя та підключить до опалення школу.

Разом з юними жителями села керівник регіону перерізав стрічку, а сільський голова спільно з керівниками району запалили символічний газовий смолоскип.

Ще одним об'єктом робочої поїздки Олександра Старуха до Василівського району став Запорізький залізорудний комбінат. Ознайомившись у супроводі керівника комбінату Олександра Фурмана з виробництвом, Олександр Старух відзначив стабільну та ефективну роботу цього провідного у районі підприємства, яке забезпечує нові робочі місця, наповнює прибуткову частину місцевих бюджетів.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня війни

Наша мета – до кінця року відновити багатоквартирні будинки в Запоріжжі, які значно постраждали від ракетних обстрілів, – Іван Федоров

Фермери прифронтових регіонів можуть безоплатно перевірити стан ґрунтів

«Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

єВідновлення в Запорізькій області: майже 700 людей вже отримали компенсації за пошкоджене житло

Впродовж доби окупанти 462 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня війни

Робота є, головне – щоб було бажання працювати, – директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік

Іван Федоров про організацію окупантами курортного сезону на ТОТ

Жінки Запорізької області можуть отримати грант на розвиток власної справи

Обрізка та видалення дерев у Запоріжжі: куди звертатися з питаннями