Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Столітня лікарня посіла перше місце в обласному рейтингу

18 вересня 2008 - 16:23

100-річчя з дня заснування відзначає цими днями Запорізька центральна районна лікарня. На урочистості, присвячені ювілею лікувального закладу, до районного будинку культури завітали керівники області та району.

- Сьогодні ми відзначаємо ювілей одного з найстаріших в нашій області лікувальних закладів. Приємно відзначити, що лікарня, яка втричі старша за район, має і зберігає багато традицій, - зазначив Олександр Старух, вітаючи медиків Запорізького району зі святом. - Ваше керівництво знайшло спільну мову з місцевою владою, яка постійно турбується про те, щоб вам працювалося в гарних умовах. Хочу відзначити, що ми добре поінформовані і про ті проблеми, які є у сфері охорони здоров'я. Тож надалі влада буде приділяти чільну увагу тому, щоб зберігати фаховий потенціал медичної галузі, зберігати вас – тих, хто лікує людські душі та тіла. Щира вам вдячність та низький уклін за вашу непросту, але вкрай необхідну і гуманну працю.

Керівник регіону нагородив почесними грамотами обласної державної адміністрації кращих працівників лікарні, відзначених за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у покращення якості медичної допомоги та з нагоди 100-річчя заснування ЗЦРЛ.

До вітань керівника регіону приєднався заступник голови обласної ради Анатолій Світлицький, інші поважні гості.

Довідково. Перші будівлі, в яких і зараз частково розташовується Запорізька ЦРЛ, зведені у 1908 році німцями-колоністами. Сьогодні персонал лікувального закладу нараховує 150 осіб. За даними головного лікаря Володимира Трунова, минулого року надано медичні послуги 7 тисячам стаціонарних пацієнтів та 200 тисячам амбулаторних хворих. За підсумками першого півріччя лікарня посіла перше місце серед лікувальних закладів області за регіональними рейтинговими показниками.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Впродовж доби окупанти 268 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня війни

Наша мета – до кінця року відновити багатоквартирні будинки в Запоріжжі, які значно постраждали від ракетних обстрілів, – Іван Федоров

Фермери прифронтових регіонів можуть безоплатно перевірити стан ґрунтів

«Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

єВідновлення в Запорізькій області: майже 700 людей вже отримали компенсації за пошкоджене житло

Впродовж доби окупанти 462 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня війни

Робота є, головне – щоб було бажання працювати, – директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік

Іван Федоров про організацію окупантами курортного сезону на ТОТ

Жінки Запорізької області можуть отримати грант на розвиток власної справи