Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Влада вирішує проблемні питання запоріжців, залишаючись на постійному зв’язку

10 квітня 2019 - 12:01

В обласному контактному центрі відбулася чергова «пряма лінія» у рамках проекту «Влада на зв’язку з громадськістю», під час якої на запитання жителів області та міста відповідав заступник голови обласної державної адміністрації Едуард Гугнін.

Протягом години на «гарячу лінію» надійшло сім дзвінків від жителів міст Запоріжжя, Оріхова, Якимівського, Більмацького та Кам’янсько-Дніпровського районів.

Порушені питання стосувалися в основному традиційних проблемних тем: забезпечення твердим паливом, ремонту доріг, надання матеріальної допомоги на лікування, забезпечення пенсіонерів, інвалідів послугами соціальних працівників територіальних центрів у новостворених об’єднаних територіальних громадах, відмови у субсидії, перерахунку пенсії, питання безпеки дітей на вулиці тощо.

Так, представники Кам’янсько-Дніпровського району просили забезпечити їм допомогу Червоного Хреста та збільшити кількість соціальних працівників, які допомагають одиноким пенсіонерам з інвалідністю.

Жителька Оріхова не може приватизувати квартиру після смерті матері та наразі мешкає в м. Запоріжжі у родичів. Проте жінка має намір повернутися до власного дому.

Заявниця з Якимівського району не змогла отримати матеріальну допомогу, хоча, за її словами, всі необхідні для цього документи були зібрані та надіслані вчасно.

Молоді мами, що живуть в Олександрівському районі м. Запоріжжя, звернулися з проханням відремонтувати дитячий спортивний майданчик по вул. Запорізька, 2-б. Там гуляє багато діточок, а всі гойдалки та спортивне обладнання становлять загрозу, бо вже давно потребують ремонту чи заміни.

На всі порушені питання були надані вичерпні роз’яснення та консультації, за окремими зверненнями після детального опрацювання буде вжито відповідні заходи реагування. Як відзначив заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін, обласна влада буде сприяти позитивному вирішенню кожного з порушених питань, а надання матеріальної допомоги на лікування чи призначення субсидій знаходитиметься на особливому контролі.

Довідково:
Поставити запитання та повідомити про проблеми всі охочі можуть за єдиним номером телефону: 0-800-503-508, з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00. Графіки проведення прямих телефонних ліній у рамках проекту «Влада на зв’язку з громадськістю» можна переглянути на сайтах обласного контактного центру, облдержадміністрації, обласної ради.

 

 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області