Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Ситуація з погашенням боргів по заробітній платі змінилася на краще

25 вересня 2008 - 14:09

На 4,2 млн. грн. зменшилася сума боргів із заробітної плати у серпні в цілому по області. Борги в трудових колективах Василівського району ліквідовано повністю. Погасив їх і Куйбишевський гранітний кар'єр.

Але загальна сума боргу на сьогодні ще досить вагома – 22 млн. грн. Прикро, що левова частка припадає на економічно активні підприємства.

За словами Олександра Сіна, виконавчі органи влади повинен насторожити той факт, що 18 підприємств наростили борги. Не дає стабілізувати становище «Радіоприлад». Розпорядженням Національної служби посередництва і примирення зареєстровано колективний трудовий спір між найманими працівниками та в.о. генерального директора державного підприємства «Радіоприлад». Предметом спору є виплата заборгованості у повному обсязі (7 млн. грн.) до кінця жовтня цього року. Сторони конфлікту вже двічі зустрічалися, але спільного рішення не дійшли.

Не підтвердилися запевнення, надані запорізькою міською владою щодо погашення боргу у ТОВ "Укртранс", концерні «Моноліт», ЗАТ «Дніпробуд» та інших. Залишилось не виконаним протокольне доручення і не опрацьовані шляхи забезпечення подальшої економічної діяльності ТОВ «Машинобудівний завод ім. Кірова» та ТОВ «Завод ім. Кірова». Міському голові Токмака робоча група рекомендувала взяти це питання під особистий контроль і поінформувати про стан справ у середині жовтня.



Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області