Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Юні запорізькі легкоатлети долучилися до Всесвітнього спортивного проекту

14 травня 2019 - 12:32

Сьогодні на базі Запорізької спеціалізованої школи-інтернату ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» стартував фінальний тур обласного етапу Всесвітнього навчального проекту «Дитяча легка атлетика» серед команд вихованців шкіл-інтернатів Запорізької області.

На урочистому відкритті фінального туру привітали учасників та тренерів голова обласної ради Григорій Самардак та заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін.

- «Козацький ліцей» − унікальний освітній заклад. Тут створено абсолютно всі умови для розвитку здібностей і розкриття талантів дітей та молоді, які отримують чудову можливість показати себе на ділі. Приємно бачити стільки юних легкоатлетів, юних спортсменів. 26 повноцінних команд – це багато, і ми пишаємося вами. Скоро у вас розпочнуться канікули, а цей обласний тур буде веселим початком. Бажаю вам гарного дня, покажіть, на що здатні, - зазначив Едуард Гугнін.

За повідомленням Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, у змаганнях беруть участь 26 команд із Запоріжжя, Мелітополя, Токмака, Василівки, Бердянська, а також Великобілозерського, Новомиколаївського, Кам’янсько-Дніпровського, Вільнянського та Гуляйпільського районів. Оцінювати змагання фінального туру обласного етапу Всесвітнього навчального проекту «Дитяча легка атлетика» будуть компетентні судді із Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та вчителі фізичного виховання.

Важливою подією для вихованців закладу стало відкриття футбольного поля зі штучним покриттям. Як повідомили у Департаменті освіти і науки ОДА, витрати на реконструкцію елементів благоустрою  спортивного майданчика склали 1794495,39 грн., з них освітня  субвенція  з  державного бюджету - 1437022,96 грн., кошти місцевого  бюджету - 169332,43 грн., депутатського  фонду -170000,00 грн., спеціального  фонду -18140,00 грн.

Вже сьогодні о 16:30 на цьому стадіоні відбудеться відкриття  весняно-осіннього сезону спортивних ігор. На новому полі у футбольному поєдинку зійдуться  збірні команди ліцею та педагогів.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня війни

8 років на сторожі безпеки: Патрульна поліція Запорізької області відзначає річницю

Ситуація складна, але контрольована: про енергозабезпечення Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Іван Федоров про ліквідацію наслідків негоди

Маленькі переселенці з Бердянщини провели незабутній відпочинок на Західній Україні

Запоріжжя долучається до загальнонаціонального проєкту з підтримки сімейного патронату

СБУ викрила прихильника рашизму, який агітував за відновлення урср

Впродовж доби окупанти 310 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 782-го дня війни

Ветерани та члени їх сімей можуть отримати 400 тисяч гривень на відкриття бізнесу

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії