Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласний інститут післядипломної педагогічної освіти відзначає свій ювілей масштабною науковою конференцією

16 травня 2019 - 16:02

В урочистому відкритті V Ювілейної Міжнародної науково-практичної конференції взяла участь керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко. Захід триватиме 16-17 травня в межах урочистостей, присвячених 80-річчю від дня заснування КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР.

-  Мені дуже приємно приєднатися до привітань з ювілеєм інституту. Варто відзначити, що 80-річчя обласного інституту післядипломної педагогічної освіти - це насамперед робота людей, перевірена часом. Важко порахувати, скільки фахівців ви навчили та скільком педагогам підвищили кваліфікацію. Робота вчителя дуже відповідальна. А навчати тих, хто навчає, - це показник не тільки вашої професійності, а й чималої відповідальності. В епоху реформ ви першими відчуваєте всі нововведення. Саме завдяки вам з’являються професіонали в Новій українській школі, фахівці інклюзивної освіти та висококваліфіковані освітяни у віддалених сільських районах. Щиро дякую вам за те, що всі ці роки облдержадміністрація  відчувала вашу підтримку, адже ви завжди допомагаєте створювати той рівень освіти, який потрібен для розвитку Запорізького краю, - підкреслила керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко. 

До участі у конференції запрошені видатні вчені та педагоги, ректори інститутів післядипломної освіти, які зробили вагомий внесок у розвиток вітчизняної освіти та науки, а саме: доктор педагогічних наук, професор, завідувач відділу навчання української мови та літератури Інституту педагогіки НАПН України Ніна Голуб; завідувач відділу технологій відкритого навчального середовища Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України, доктор педагогічних наук Світлана Литвинова; кандидат педагогічних наук, доцент, заступник директора з науково-експериментальної роботи Інституту педагогіки НАПН України Тетяна Засєкіна; ректор Дніпровської академії неперервної освіти, доктор наук з державного управління, професор кафедри освітнього менеджменту, державної політики та економіки Віктор Сиченко та інші.

Під час урочистостей керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко вручила відзнаки освітянам. Так, за активну участь у реформуванні національної системи освіти дипломом Міністерства освіти і науки державної навчальної установи «Інститут модернізації змісту освіти» та Національної академії педагогічних наук України нагороджено КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток системи післядипломної освіти в Запорізькій області, підготовку висококваліфікованих педагогічних кадрів та з нагоди 80-річчя від дня заснування закладу нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «Василь Сухомлинський»  відзначено завідувача кафедри початкової освіти Олену Нікулочкіну.

Медаллю Національної академії педагогічних наук України  «Костянтин Ушинський» за вагомі досягнення  і особистий внесок у розвиток психологічної служби у системі освіти України, з нагоди 20-річчя створення Українського науково-методичного центру практичної психології і соціальної роботи та  80-річчя від дня заснування закладу нагороджено завідувача обласного науково-методичного центру психології та соціології освіти  Сергія Подмазіна.

За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, підвищення кваліфікації педагогічних кадрів, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 80-річчя від дня заснування закладу цінним подарунком від голови облдержадміністрації нагороджено професора кафедри менеджменту освіти та психології Валентину Ястребову.

За вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі регіону, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм грамотами Запорізької обласної державної адміністрації нагороджені: проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності Тетяна Гура; провідний спеціаліст з кадрових питань Наталя Коротка та завідувач кафедри інформатики та інформаційних технологій в освіті Юлій Швець. Подяки Запорізької обласної державної адміністрації оголошені: методисту регіонального науково-методичного центру «Освіта та громадянське суспільство» Наталії Богомоловій; методисту регіонального науково-методичного центру «Освіта та громадянське суспільство» Тетяні Макаренко та методисту методичного відділу  Миколі Стрижаку.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 807-го дня війни

У Запоріжжі та Запорізькому районі посилять заходи безпеки під час поминальних днів

Ворог посилює агресію – ми посилюємо оборону Запоріжжя і допомогу ЗСУ

Зі сльозами на очах та гордістю в душі: Мелітопольщина вшанувала матерів, чиї сини стали янголами України

Формула миру – це про подолання криз у світі, інструменти їх вирішення. Це шанс на справедливість для світу, – Андрій Єрмак

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Сльози матерів та спогади військового: зворушлива зустріч напередодні Дня матері

Впродовж доби окупанти 547 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 806-го дня війни

У Києві пройшов Другий Міжнародний Саміт міст і регіонів у рамках діяльності Конгресу місцевих та регіональних влад при Президенті України

Рекордні 18 медалей завоювали запорізькі спортсмени на чемпіонаті Європи з ушу

Нові домовленості між регіонами України та Європи посилять захист і безпеку – Президент на другому Міжнародному саміті міст і регіонів