Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Цьогорічний фестиваль «Світ трудової молоді» був присвячений Дню Європи

21 травня 2019 - 13:19

На узбережжі Азовського моря, у курортному Бердянську  відбувся масштабний фестиваль «Світ трудової молоді». Організаторами заходу виступили Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації спільно із Запорізьким обласним центром молоді, комунальним закладом «Спорт для всіх» та обласною радою трудової молоді.

У заході взяли участь сім команд: представники ПАТ «Запоріжсталь», Запорізького ливарно-механічного заводу, ПАТ «Запоріжстрансформатор», КП «Іскра», ПАТ «Запорізький залізорудний комбінат», команда лідерів Запорізької обласної студентської ради та  мелітопольського молодіжного центру «People.ua».

Начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова привітала учасників фестивалю «Світ трудової молоді 2019» та наголосила, що вже шостий рік поспіль цей захід синхронізує різні вектори діяльності молодіжних лідерів підприємств з метою ретрансляції європейських цінностей та принципів громадянського суспільства, а також організації якісно вищого рівня дозвілля.

- Проведення фестивалю сприяє підвищенню рівня соціальної залученості молоді поза роботою, адже трудова молодь є зацікавленою у соціально-економічному зростанні суспільства,  реалізації молодіжної політики в регіоні та може стати двигуном процесів розвитку та покращення ситуації, формуючи порядок денний розвитку області. З цією метою заходи, що проводяться в межах фестивалю, спрямовані як на командну роботу, так і окремо на кожну молоду людину – через змагання, які допомагають  проявляти себе як всебічно розвинених особистостей, - зазначила посадовець.

Протягом трьох днів фестивалю учасники брали участь у спортивних, творчих та освітніх змаганнях. З нагоди святкування Дня Європи в Україні учасники заздалегідь отримали назву країни, яка і стала головною темою всіх підготовлених конкурсів. Серед команд були представлені такі країни як Україна, Австрія, Великобританія, Польща, Люксембург, Фінляндія та Латвія.

Команди фестивалю на третій день долучилися до вікторини Євроквіз на тему цінностей, прав, економіки та мистецтва, за якими характеризують Європу в усьому світі.

Підсумки  конкурсів фестивалю «Світ трудової молоді 2019» (КВК, танцювальний євробатл, спортивні змагання, караоке батл та євроквіз) та переможці будуть оголошені на колегії Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн