Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Туристичний зліт згуртував працівників центрів соціально-психологічної реабілітації дітей

19 червня 2019 - 11:46

Служба у справах дітей облдержадміністрації потурбувалася про 230 вихованців, які на сьогодні перебувають в центрах соціально-психологічної реабілітації. Наразі вже 150 дітей відпочивають у ДОЗ «Прометей» (м. Приморськ). На тих, що залишилися, чекає друга зміна та заходи, організовані центрами соціально-психологічної реабілітації.

Щоб зробити відпочинок змістовним, вже 9 років поспіль Службою у справах дітей проводиться туристичний зліт для працівників центрів соціально-психологічної реабілітації дітей з метою обміну досвідом та підвищення кваліфікації з організації дозвілля.

Тема цьогорічного туристичного зльоту – «Ура! Канікули!». Зокрема, 40 вихователів, методистів, кухарів обласних центрів соціально-психологічної реабілітації дітей прибули до бази відпочинку «Студент» (м. Приморськ). В конкурсі «Візитка команди» рівних не було команді «Хвиля» Мирненського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Найсмачніше дитяче оздоровче меню забезпечила команда «Запальнички» Запорізького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Вишукані, талановиті та граціозні у конкурсі «Домашнє завдання» були учасники команди «Перлини» Мелітопольського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Найоригінальнішим та веселим видалося справжнє дитяче дійство у конкурсі рухливих ігор, проведене командою «На крилах відпочинку» Оріхівського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

А найкращими виконавцями дитячої пісні біля вогнища стали учасники команди Пологівського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Журі важко було виділити найкращих серед кращих. Але гран-прі цьогорічного турзльоту виборола команда Мирненського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Організатори сподіваються, що проведення подібних практичних заходів сприятиме згуртованості колективів та здобуттю досвіду для забезпечення дозвілля дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах і не мають можливості проводити канікули разом з батьками. Тож увага і психологічна підтримка працівників центрів дуже необхідна.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни