Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В районах області завершуються аварійні роботи на дорогах

21 червня 2019 - 15:15

Станом на 21 червня в Запорізькій області відремонтовано доріг на загальній площі 148 773 м². Це становить 63% від запланованих обсягів робіт на поточний рік без врахування обсягів робіт, які будуть виконуватись у рамках співфінансування з місцевими бюджетами. Про це повідомили в Департаменті промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації.

Першочергово виконуються роботи на автодорогах з урахуванням наданих пропозицій райдержадміністрацій, на маршрутах шкільних автобусів та в межах населених пунктів.

Виконано аварійних робіт на загальній площі 71 128 м². Роботи завершені в межах договірних обсягів в Бердянському, Василівському, Кам'янсько- Дніпровському, Веселівському, Вільнянському, Запорізькому, Мелітопольському, Михайлівському, Новомиколаївському, Оріхівському, Пологівському, Приморському, Розівському, Токмацькому, Чернігівському, Якимівському районах. Продовжуються  роботи з аварійного ремонту в Якимівському районі в рамках співфінансування з місцевого бюджету.

Всього за минулий тиждень ліквідовано ямковості на загальній площі 11 039 м². 

На даний час продовжуються роботи з аварійного ремонту мостового переходу через р. Верхня Терса на  автодорозі Новомиколаївка – Сторчове – Максимівка – Михайло-Лукашеве в с. Новомиколаївська за договором на суму 3 300 тис. грн. Мостова споруда тривалий час знаходилась в аварійному стані та нарешті в поточному році заплановано завершити її ремонт.

Для покращення стану безпеки дорожнього руху, ведуться роботи з встановлення та заміни дорожніх знаків, в першу чергу на аварійно небезпечних ділянках доріг та на підходах до залізничних переїздів. Для забезпечення водовідводу з покриття дороги ведуться роботи з планування узбіччя та покосу трав на узбіччі.  

При спекотній погоді температура дорожнього покриття досягає критичних  значень, внаслідок пересування великовагового транспорту з понад нормованим вантажем руйнується дорога. В Департаменті промисловості та розвитку інфраструктури нагадують,  що заборонено пересування транспорту з навантаженням на вісь понад 7т або фактичною масою понад 24 тони автомобільними дорогами загального користування місцевого значення.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області