Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Розпочала роботу тридцята позачергова сесія Запорізької обласної ради

25 червня 2019 - 12:30

Сьогодні, 25 червня, розпочала роботу 30-та позачергова сесія Запорізької обласної ради сьомого скликання. На порядок денний винесено 35 питань.

У засіданні беруть участь голова облради Григорій Самардак, т.в.о. голови облдержадміністрації Елла Слепян, депутати обласної ради, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

На початку сесії керівниця облдержадміністрації Елла Слепян вручила відзнаки жителям Запорізької області. За вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у соціальній сфері, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм Почесною грамотою Кабінету Міністрів України було нагороджено директора Запорізького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксану Понікарову.

За активну громадську позицію, значний особистий внесок у розвиток волонтерського руху та з нагоди Дня Конституції України Медаллю «За розвиток Запорізького краю» було нагороджено волонтера громадської організації «Солдатський привал» Олега Бобрицького. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у реалізацію державної правової політики, забезпечення законності прав людини та з нагоди Дня Конституції України Медаллю «За розвиток Запорізького краю» було нагороджено заступника начальника головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації – начальника Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Сергія Нікітенка.

За багаторічну сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток Запорізької області та з нагоди Дня Конституції України цінним подарунком  від голови обласної державної адміністрації було нагороджено директора громадської організації «Міський центр допомоги»  Дмитра Матюхіна.

Окремо за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у подолання наслідків надзвичайних ситуацій та з нагоди Дня Конституції України грамотою Запорізької обласної державної адміністрації було нагороджено начальника Чернігівського районного сектору Головного управління ДСНС України в Запорізькій області підполковника служби цивільного захисту Олександра Кобця. За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток містобудування та архітектури Запорізького регіону та з нагоди Дня архітектури України грамотою Запорізької обласної державної адміністрації було нагороджено заступника начальника відділу планування та забудови населених пунктів Управління містобудування та архітектури Запорізької обласної державної адміністрації Юлію Рєзнік.

На 30-й позачерговій сесії Запорізької обласної ради сьомого скликання заплановано розглянути низку кадрових, майнових, господарчих питань, звітів про виконання обласних програм та депутатських звернень.   

Також депутати розглянуть можливість внесення змін та доповнень до низки попередніх рішень обласної ради. Зокрема, планується внесення змін і доповнень до Програми розвитку освіти Запорізької області, Програми розвитку автомобільних доріг загального користування Запорізької області на 2019 рік, Програми розвитку охорони здоров’я Запорізької області на 2018-2022 рр. та інш. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей

Німеччина стоїть на боці України, на боці Запоріжжя і Запорізької області, – Надзвичайний та Повноважний Посол ФРН Мартін Єґер

Надзвичайний та Повноважний посол Німеччини в Україні Мартін Єґер відвідав Запоріжжя – обговорили подальшу співпрацю