Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Гаряча» лінія забезпечує жителів регіону постійним зв’язком з обласною владою

2 липня 2019 - 12:30

В обласному контактному центрі відбулася чергова «пряма лінія» у рамках проєкту «Влада на зв’язку з громадськістю», під час якої на запитання жителів міста області відповідав заступник голови обласної державної адміністрації Едуард Гугнін.

Протягом години на «гарячу лінію» надійшло  дев’ять дзвінків від жителів міст Запоріжжя, Веселівського, Якимівського, Запорізького та Більмацького районів.

Порушені питання традиційно стосувалися надання матеріальної допомоги на лікування, забезпечення пенсіонерів та інвалідів послугами соціальних працівників, перерахунку пенсій,  надання субсидій, проблем комунального господарства.

Так, жителі  Веселівського району поскаржилися, що по вул. Степній та ще на кількох вулицях немає води. Особливо гостро постає це питання у спеку, коли температура сягає 35-40 градусів.

Пенсіонер з м. Запоріжжя розповів, що йому нараховано борги за користування газом, проте чоловік платить щомісяця, а в його квартирі є лічильник. 

Учасник ліквідації аварії на ЧАЕС поскаржився, що не отримує надбавки до пенсії, яка передбачена йому законодавством.

Пенсіонерка з Якимівського району попросила допомогу на лікування. З таким же питанням звернувся житель Хортицького району м. Запоріжжя, якому необхідна коштовна операція.

Представники Більмацького району звернулися з питань перерахунку субсидії та роботи територіальних центрів надання соціальної допомоги.

З усіх порушених питань під час «гарячої» лінії були надані вичерпні роз’яснення та консультації. За окремими зверненнями після опрацювання буде вжито відповідні заходи реагування. Як наголосив заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін, обласна влада буде сприяти позитивному вирішенню кожного звернення, а надання матеріальної допомоги на лікування та питання виплати пенсій і субсидій знаходитиметься на особливому контролі.

Довідково.

Поставити запитання та повідомити про проблеми всі охочі можуть за єдиним номером телефону: 0-800-503-508, з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00. Графіки проведення прямих телефонних ліній у рамках проєкту «Влада на зв’язку з громадськістю» можна переглянути на сайтах обласного контактного центру, облдержадміністрації, обласної ради.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Запальний черліденг: запорізькі дівчата відточують свою майстерність

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня війни

«До нас приїжджають діти з сусідньої області, адже в нас є укриття, а значить – можливість навчатися офлайн», – директорка однієї зі шкіл Запорізького району

Понад 10500 ноутбуків отримали школярі Запорізької області від ЮНІСЕФ

Понад 200 коптерів та іншої техніки передали військовим на Запорізькому напрямку

«У Збройних силах України повинна бути гендерна рівність», – 29-річна Катерина вирішила приєднатися до захисників

Безпека мешканців, підтримка бізнесу, підвищення якості освіти – Іван Федоров про головні виклики регіону

За матеріалами СБУ засуджено чергових колаборантів, які працюють на окупантів

Усиновлення дитини під час війни: що потрібно знати?

В регіоні допомагають людям подолати наслідки насильства