Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Анонси

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності!

25 вересня 2008 - 11:00

Виходячи з позитивного досвіду проведення всеукраїнських багатогалузевих виставок «Малий бізнес України – 2004» та «Малий бізнес України – 2006», Донецька торгово-промислова палата спільно з Торгово-промисловою палатою України, Донецькою облдержадміністрацією, Донецькою обласною радою ініціює проведення Третьої багатогалузевої виставки «Малий бізнес України – 2008» в рамках Національного форуму представників малого бізнесу «Малий бізнес – майбутнє економічного розвитку України». Виставка проходитиме з 30 жовтня по 2 листопада 2008 року у Міжнародному Бізнес Центрі (м. Донецьк, вул. Університетська, 2а).

Основною метою проведення виставки є реклама і пропаганда малого бізнесу як можливості поліпшення добробуту населення, демонстрація можливостей підприємств і підприємців, що працюють у сфері малого і середнього бізнесу в Україні, а також налагодження ділових зв'язків і контактів між ними.

До участі у виставці запрошуються представники малого та середнього бізнесу усіх регіонів України, які готові представити свої товари та послуги у рамках даного заходу.

Спеціалізована виставка «Малий бізнес України – 2008» також дає можливість взяти участь у Національному форумі представників малого бізнесу «Малий бізнес – майбутнє економічного розвитку України». Це шанс для того, щоб заявити про себе на національному рівні, продемонструвати свої досягнення, знайти і налагодити нові ділові контакти і зв'язки. Інформація про учасників виставки буде розміщена в офіційному каталозі виставки, який розповсюджуватиметься серед усіх відвідувачів і гостей.

Організатори планують наочно представити досягнення кожного регіону окремими групами стендів.

Кожному регіону буде надана обладнана виставкова площа розміром 10 м 2 для розміщення інформації та досягнень ведучих підприємств, виробничої та невиробничої галузей регіону.

Організаційний внесок складає 1500 грн. + ПДВ.

Також приймаються заявки від окремих представників малого бізнесу на індивідуальних умовах.

Прийом заявок і додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 8(062) 304-80-64, 338-12-37, факс: 8(062) 304-80-64, 338-12-37, адреса електронної пошти: csme2@csme.donetsk.ua.

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.