Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Завершується аварійний ремонт мостового переходу через річку Верхня Терса

22 липня 2019 - 12:40

На автодорогах загального користування місцевого значення продовжуються роботи з ремонту покриття  та експлуатаційного утримання.

Як відзначили в Департаменті промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації, особлива увага приділена ремонту ділянок доріг із найбільшою інтенсивністю руху транспорту з урахуванням напрямків руху шкільних автобусів, місць розташування закладів освіти та охорони здоров’я, а також ремонту ділянок доріг, по яких місцевими громадами прийняті рішення про співфінансування ремонтних робіт.

Станом на 19 липня 2019 р. укладено 5 договорів на виконання робіт з поточного середнього ремонту у Запорізькому, Великобілозерському, Приморському, Приазовському та Якимівському районах.

Виконано роботи з поточного середнього ремонту покриття: у Запорізькому районі  на автодорозі Запоріжжя-Біленьке протяжністю 10,4 км, Великобілозерському районі на автодорозі Велика Білозерка – Верхній Рогачик протяжністю 0,5 км та Приморському районі на автодорозі   Болгарка – Новоолексіївка – Орлівка – Ботієве протяжністю 1,7 км в селі В’ячеславка.

Продовжуються роботи з поточного середнього ремонту у Приазовському районі на дорозі Строганівка - хлібоприймальний пункт на ділянці протяжністю 3,7 км.  Виконано облаштування вирівнюючого шару на загальній площі 22 600 м² (100% від плану) та облаштування верхнього шару покриття автодороги на площі 7 800 м² (35% від плану), протяжністю 1,3 км.

Виконано робіт з ремонту дорожнього покриття автомобільних доріг загального  користування місцевого значення коштом експлуатаційного утримання на загальній площі 184 987 м².

Зокрема, виконано аварійних робіт з ремонту дорожнього покриття гарячою асфальтобетонною сумішшю суцільними ділянками загальній площі 84328  м². Ліквідовано ямковості струменевим методом на загальній  площі  66 356 м², виконано ямковий ремонт асфальтобетонною сумішшю на загальній площі   34 984 м².

За минулий тиждень відремонтовано коштом експлуатаційного утримання дорожнє покриття місцевої мережі на площі 4 814 м². 

Закінчуються роботи з аварійного ремонту мостового переходу через річку Верхня Терса на  автодорозі Новомиколаївка – Сторчове – Максимівка – Михайло-Лукашеве в с. Новомиколаївська за договором на суму 3 300 тис. грн. Мостова споруда тривалий час знаходилась в аварійному стані та нарешті в поточному році заплановано завершити її ремонт.

Також продовжуються роботи з планування узбіч для забезпечення водовідводу з покриття дороги, з покосу трав на узбіччях доріг механізованим та ручним способом. Для покращення стану безпеки дорожнього руху, ведуться роботи з встановлення та заміни дорожніх знаків, в першу чергу, на аварійно небезпечних ділянках доріг та на підходах до залізничних переїздів.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни