Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Чужих дітей не буває!

17 листопада 2008 - 10:29

Під таким гаслом у палаці культури ЗАлК пройшов обласний тур творчого змагання «Талановиті діти Запоріжжя» Всеукраїнського фестивалю творчості дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, організований службою у справах дітей та управлінням освіти і науки Запорізької ОДА, Всеукраїнським благодійним фондом «Талановиті діти України» та його представництвом у Запорізькій області, редакцією журналу «Моя сім'я», Комунарським районним центром молоді та школярів, обласним центром патріотичного виховання молоді та іншими небайдужими до проблем знедолених дітей людьми.

Учасників фестивалю щиро привітав заступник голови облдержадміністрації Микола Фролов.

Організатори прагнули надати дітлахам можливість на великій сцені якомога повніше розкрити свої таланти. А щоб юні дарування отримали шанс у подальшому вдосконалювати свою майстерність, у журі запросили провідних митців області та зірок української сцени, яких покликали провести для дітей спеціалізовані майстер-класи, а найбільш талановитих малюків взяти під свій патронат.

Понад 130 юних учасників, об'єднаних у 41 творчий колектив, представляли Запорізький та Мелітопольський обласні притулки для дітей, Запорізькі школи - інтернати № 3, № 4, Хортицький навчально–реабілітаційний багатопрофільний центр, Бердянську, Мелітопольську № 1, Гуляйпільську, Новомиколаївську, Матвіївську, Молочанську, Чернігівську, Вільнянську школи – інтернати.

Діти демонстрували свої таланти у чотирьох номінаціях: сольний вокал, вокальні ансамблі, хореографія, художнє декламування.

- Щиро бажаю вам творчого натхнення і злетів, - підтримала дітей начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Антоніна Заіц. - Виконавча влада опікується долями дітей-сиріт і ми прагнемо створити всі умови для їх повноцінного розвитку, забезпечення подальшої реалізації у житті.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств