Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

До уваги сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам!

1 серпня 2019 - 15:20

З метою визначення у 2019 році переліку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів для надання фінансової підтримки, відповідно до п. 9 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 № 106 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств» (зі змінами № 126), наказом Департаменту агропромислового розвитку Запорізької облдержадміністрація від 26.03.2019 № 27 затверджений склад Регіональної комісії з питань надання фінансової підтримки сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам.

Метою засідання регіональної комісії є визначення відповідно до Порядку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів молочарського та плодово-ягідного напрямів діяльності (далі - кооперативи), які отримають право на фінансову підтримку за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою КПКВК 2801230 «Фінансова підтримка розвитку фермерських господарств».

На розгляд регіональної комісії сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи подають документи , перелік яких визначено у п. 9 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 № 106 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств» (зі змінами № 126).

Конкурсна комісія продовжує прийом заявок на участь у конкурсі та документів, що додаються до них. Засідання конкурсної комісії проводитиметься в четвертий четвер кожного місяця. Останній день подачі документів 01 листопада  2019 року. Заявки подані після закінчення строку їх приймання, не прийматимуться та не розглядатимуться.

Документи надаються до Департаменту агропромислового розвитку  Запорізької обласної державної адміністрації особисто, що знаходиться за адресою: 69107, м. Запоріжжя, проспект Соборний, буд. 164. кабінет 534. Документи, подані до участі в конкурсі, повинні бути підписані керівником та мати відбитки оригіналу печатки.

Відповідальними за достовірність поданої інформації є претенденти.

Строк подачі документів – не пізніше як за два дні до засідання регіональної комісії.

Довідки за тел.: (061) 224 64 20 або (061) 224 60 13

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та французьким містом Нант

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня війни

Обласна влада опрацьовує оптимальний механізм проїзду між правим і лівим берегами Запоріжжя

Нагороди нацгвардійцям вручив Іван Федоров