Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Представники влади тримають на контролі проблемні питання жителів області

18 вересня 2019 - 09:33

В обласному контактному центрі відбулася чергова пряма «гаряча лінія», під час якої з громадянами спілкувався заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Антонов. Загалом прямим телефонним зв’язком із посадовцем скористалися 15 жителів Запорізької області.

Більшість звернень традиційно стосувалися проблемних питань діяльності влади на місцях. Зокрема, жителька Енергодара Наталя Матвійченко звернулася з приводу непрацюючого ліфта в багатоповерхівці. Як роз'яснив посадовець, нещодавно під керівництвом голови облдержадміністрації Віталія Туринка була проведена нарада з Енергодарським міським головою, на якій було обговорено проблемні питання міста. Зокрема, стан підготовки до опалювального періоду, а також робота ліфтового господарства в Енергодарі. Тож нині ці питання знаходяться на контролі місцевої та обласної влади.

Жителька Оріхівського району поскаржилась на бездіяльність голови ОТГ у питанні реконструкції каналізації. А житель Приморського району повідомив, що навесні звертався до керівництва ОТГ щодо ремонту місцевої дороги. Проте, за словами заявників, проблеми  так і не були розв’язані .

У свою чергу, Оксана Симоненко з Василівки звернулася до Андрія Антонова щодо відключення постачання природного газу на початку вересня та зі скаргою на діяльність фахівців ПАТ «Запоріжгаз». Посадовець запевнив заявницю, що візьме це питання під особистий контроль.

Також до заступника голови облдержадміністрації надійшло кілька звернень з проханням надання матеріальної допомоги на лікування, а також стосовно відсутності реанімації у Більмаку. Житель Дніпровського району м. Запоріжжя звернув увагу представника влади області на брак фінансування програм з придбання ліків для онкохворих як на державному, так і на обласному рівнях.

Житель Енергодара Анатолій Мачула повідомив, що дорога Іванівка-Водяне-Кам’янка, нещодавно відновлена ямковим ремонтом, знову руйнується  великоваговим транспортом. Як підкреслив Андрій Антонов, це важливе питання тримається на контролі по всій державі. Нещодавно  керівництво служби автодоріг запевнило, що в області буде посилено роботу вагових комплексів, аби транспортні засоби не порушували вагових норм. Також передбачається, що в майбутньому система працюватиме в он-лайн режимі.

Учасник бойових дій з Бердянська Михайло Ушаков поскаржився на порушення своїх прав та на відмову в пільговому проїзді з Бердянська до Запоріжжя. Андрій Антонов запевнив, що найближчим часом питання буде врегульовано. 

Крім цього, жителька м. Бердянськ Ада Мірська звернула увагу представника влади  на необхідність придбання кондиціонерів, а також проєктора та інтерактивної дошки для КУ «Обласний центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю» ЗОР. Андрій Антонов запевнив, що питання буде поставлено на контроль і опрацьовано з місцевими  інвесторами. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей