Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Газета «МИГ» відзначає 80-річний ювілей

12 листопада 2019 - 15:10

Свій 80-річний ювілей відзначає одне з найстаріших обласних видань − газета «МИГ», яка почала свій вихід у світ під назвою «Комсомолець Запоріжжя».

Колектив газети з ювілеєм від імені облдержадміністрації привітав директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Лєван Шишинашвілі.

− Прийміть найщиріші слова вітання з почесним ювілеєм. Саме через ваші статті жителі області дізнаються про головні та останні події в нашому регіоні. Щиро вітаю нинішніх працівників редакції та ветеранів видання, бажаю натхнення й наснаги. Дякую, що ми з вами працюємо разом для розвитку нашого регіону, а також дякую, що ви завжди відслідковуєте головні події регіону, думку жителів, дії влади. Бажаю вам відзначити ще не один ювілей вашого видання, − зазначив Лєван Шишинашвілі.

Розпорядженням голови облдержадміністрації Віталія Туринка співробітників редакції  відзначено подяками.

За багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток інформаційного простору Запорізької області та з нагоди 80-річчя від дня виходу в світ першого номера газети «МИГ» («Комсомолець Запоріжжя») подяку голови Запорізької обласної державної адміністрації оголошено: дизайнеру рекламної служби Ользі Красно, менеджеру по роботі з клієнтами рекламної служби Ларисі Федорищенко, кореспонденту Ганні Чуприні.

Газета «МИГ» − видання з цікавою долею та багатою історією. Перший її номер, тоді ще «Комсомольця Запоріжжя», вийшов 12 листопада 1939 року (з 1991 року «Комсомолець Запоріжжя» змінив назву на «МИГ»).

Сьогодні «МИГ» − провідний обласний інформаційно-публіцистичний тижневик. Газета є засновником і членом Української асоціації видавців періодичної преси, Асоціації незалежних регіональних видавців.

Журналісти газети «МИГ» та її дизайнери − це професіонали, досвідчені знавці своєї справи,  лауреати багатьох обласних, республіканських та міжнародних конкурсів, володарі різних стипендій.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Читайте також

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна