Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Гуляйпільська міська ОТГ заклала у генеральні плани перспективи свого розвитку

15 листопада 2019 - 12:30

Керівниця апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко взяла участь у засіданні архітектурно-містобудівної ради, яке провів начальник Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації, голова архітектурно-містобудівної ради Олександр Билим.

Учасники засідання розглянули 12 проєктів містобудівної документації, з яких два проєкти передбачають розміщення сонячних електростанцій у Запорізькому районі, та десять проєктів Гуляйпільської міської об’єднаної територіальної громади.

За підсумками розгляду схвалено без зауважень та рекомендовано до затвердження та погодження в установленому законом порядку такі проєкти містобудівної документації:

«Детальний план окремої території для розміщення сонячної електростанції на земельній ділянці, розташованій на території Широківської сільської ради за межами населеного пункту селища Відрадне Запорізького району Запорізької області»; «Генеральний план та план зонування території с. Гуляйпільське Гуляйпільського району Запорізької області»; «Генеральний план та план зонування території с. Обратне  Гуляйпільського району Запорізької області»; «Генеральний план та план зонування території с. Новомиколаївка Гуляйпільського району Запорізької області»; «Генеральний план та план зонування території с. Рівнопілля Гуляйпільського району Запорізької області»; «Генеральний план та план зонування території с. Яблукове Гуляйпільського району Запорізької області».

Крім цього, рекомендовано до затвердження та погодження в установленому законом порядку із зауваженнями: «Детальний план окремої території для розміщення енергогенеруючого підприємства (сонячної енергогенеруючої електричної станції) на земельній ділянці, розташованій на території Кушугумської селищної ради Запорізького району Запорізької області»; «Генеральний план та план зонування території (у складі генерального плану) с. Успенівка Гуляйпільського району Запорізької області»; «Генеральний план та план зонування території с. Обратне Гуляйпільського району Запорізької області»; «Генеральний план та план зонування території с. Червоне Гуляйпільського району Запорізької області»; «Генеральний план та план зонування території с. Новогригорівка Гуляйпільського району Запорізької області»; «Генеральний план та план зонування території с. Зелене Гуляйпільського району Запорізької області».

Архітектурно-містобудівна рада особливо відзначила активність Гуляйпільської міської ОТГ, адже розроблені генеральні плани – це шлях до сталого та гармонійного розвитку, бачення перспективи громади та інструмент отримання фінансування з Державного фонду регіонального розвитку. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна