Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі військовослужбовці святкують 28-у річницю Української армії

5 грудня 2019 - 14:18

З нагоди  Дня Збройних  Сил України, що традиційно відзначають 6 грудня, в академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. В. Магара відбулися урочистості та  святковий концерт.

Привітати запорізьких військових прибуло чимало  гостей. Серед них -  голова облдержадміністрації Віталій Туринок, голова обласної ради Григорій Самардак, міський голова Володимир Буряк, родини запорізьких військовослужбовців, волонтери, небайдужі громадяни.

На початку заходу присутні схилили голови у хвилині мовчання за тими, хто віддав життя за Україну – на честь  усіх загиблих воїнів.

–  День Збройних Сил України – це дуже важливе, саме наше, українське свято. Це свято української армії! Це свято хоробрих воїнів, які обрали для себе життєвий шлях – боронити кордони і незалежність України. Звичайно, у цей день ми не можемо не згадати тих, хто загинув у боях за незалежність України. Хочу побажати вам усього найкращого, щоб на службі було якомога сучасніше матеріально-технічне обладнання, щоб ви відчували підтримку держави, щоб ви і ваші родини жили в достатку, – привітав військових голова облдержадміністрації Віталій Туринок.

Посадовець вручив відзнаки запорізьким військовослужбовцям за вагомий особистий внесок у  зміцнення обороноздатності Української держави, мужність, самовідданість і високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків. Так, подяки оголошено: начальнику групи проведення службових розслідувань Запорізького зонального відділу Військової служби правопорядку майору Олегу Діденку, помічнику військового коменданта військових сполучень залізничної дільниці та станції, водної ділянки та порту Запоріжжя лейтенанту Микиті Крупиніну, командиру взводу охорони військової частини А2189 старшому прапорщику Олексію Латишу, головному сержанту 1-го взводу охорони та патрульно-постової служби 3-ої роти Військової служби правопорядку у ЗСУ в/ч А2176 старшому сержанту Олександру Петрусіву, старшому ординатору терапевтичного відділення Запорізького військового госпіталю в/ч А3309 лейтенанту медичної служби Ользі Савків та командиру ремонтної роти в/ч А1978 старшому лейтенанту Сергію Савіну.

Для всіх присутніх колектив Запорізького академічного українського музично-драматичного театру ім В.Г.Магара  подарував театралізований концерт «Чарівна ніч».

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області