Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

До Дня волонтера відзначено головних благодійників області

6 грудня 2019 - 15:49

Учора, 5 грудня, весь світ святкував День волонтера. З цієї нагоди в Запорізькому обласному центрі молоді відбувся урочистий захід для місцевих волонтерів «Zaporizhzhia Volunteer Awards».

Як повідомили в Управлінні молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, головною метою цього заходу стало не тільки визначити найактивніших благодійників, але й познайомити загал з волонтерськими організаціями рідного краю.

Кращих волонтерів визначали на конкурсній основі протягом листопада. Для участі у відборі необхідно було заповнити індивідуальну заявку. Конкурс проводився у семи номінаціях серед усіх бажаючих віком від 14 до 35 років. Оцінювали тих, хто протягом року вкладав свій час і свої сили, щоб зробити цей світ кращим. До конкурсної комісії увійшли представники всеукраїнських організацій, рухів та об'єднань, що працюють у напрямках, за якими проводиться конкурс.

Так, за результатами конкурсу визначено переможців.

У номінації «Робота з молоддю та популяризація здорового способу життя» – студентка національного університету «Запорізька політехніка» Каріна Стуконог.

У номінації «Ековолонтерство» – студентка коледжу Запорізького інституту економіки та інформаційних технологій Тетяна Голєнок.

У номінації «Волонтерство у сфері дозвілля та розвитку дітей» – студентка Хортицької національної академіїОльга Орлова, та Юрій Вдовцов, керівник волонтерської групи «Angels».

У номінації «Волонтерство у роботі з людьми похилого віку та людьми з обмеженими можливостями» – кореспондентка газети «Запорозька Січ» Маріанна Смбатян.

У номінації «Робота з учасниками АТО та військовослужбовцями» – спеціалістка Запорізької спеціалізованої школи-інтернату ІІ-ІІІ ступенів «Січовий колегіум» Тетяна Мішевська.

У номінації «Робота у сфері розбудови громадянського суспільства» – член БФ «Gender Z» Костянтин Андрєєв.

У номінації «Найкращий волонтерський штаб» – Запорізький гідроенергетичний коледж ЗНУ.

На волонтерському ярмарку були представлені такі організації: «Gender Z», «Твори добро Україна», «Сердце до сердця», «БУР – Будуємо Україну Разом», «FSU», «Карітас Запоріжжя» та «UkrainianVolunteerService».

Поруч з ярмарком діяв і лекторій:  гості заходу дізналися про волонтерські можливості від представників провідних місцевих та всеукраїнських організацій.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області