Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запоріжжі відкрито найбільший у місті хаб для діалогу між громадою, бізнесом та владою

17 грудня 2019 - 13:14

Сьогодні в обласному центрі відбулося урочисте відкриття найбільшого в Запоріжжі простору соціальної взаємодії – центру освітніх, культурних, соціальних проєктів HUB «Платформа спільних дій». Заходи у новому хабі будуть загальнодоступними для всіх.

У відкритті сучасного хабу взяв участь голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Туринок.

– Щоби мати результат та бути першими, треба вкладати в освіту, науку та технології. Це запорука розвитку. Дякую спонсорам та партнерам, завдяки яким сьогодні відкрито такий зручний, просторий хаб. Думаю, тут буде започатковано не одну добру справу, власний бізнес, соціальний проєкт. На першому поверсі я бачив обладнання для осіб з особливими потребами, потрібно ще подумати про другий поверх. Тут також багато цікавого. Радий, що в нашому місті з’явився такий надсучасний центр, адже дійсно Запоріжжя дуже довго носило ім’я індустріального центра. Наше місто – це історичний, культурний та освітній центр, – зазначив Віталій Туринок.

Ідея відкриття належить громадській організації «Запоріжжя. Платформа спільних дій». Як повідомила директорка організації Ірайсат Магомедалієва, площа хабу становить 850 м2. Він оснащений найсучаснішим технічним обладнанням, буде зручним для перебування з дітьми та для осіб з інвалідністю.

Щоб зрозуміти, що можна робити в хабі та як його використовувати, всім присутнім під час презентації показали віртуальну екскурсію та розповіли про всі можливості хабу «Платформа спільних дій». Отже, HUB «Платформа спільних дій» підійде для організації форумів, фестивалів, тренінгів, воркшопів; як центр соціальних, культурних, освітніх проєктів; для відкритих зустрічей, програм обміну досвідом для працівників муніципалітетів; можна брати участь у школі соціального проєктування конкурсу «Ми – це місто».

Заклад має великий лекторій на 150 місць з мультимедійним екраном та потужним звуковим обладнанням, три переговорні кімнати, які є різними за стилем, функціоналом та кількістю місць, коворкінг.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області