Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Гаряча лінія» забезпечує постійний зв’язок між обласною владою та населенням

17 грудня 2019 - 13:45

В обласному контактному центрі відбулася чергова пряма «гаряча лінія», під час якої з громадянами спілкувалася заступниця голови облдержадміністрації Марина Кудерчук. Загалом на «гарячу лінію» надійшло 10 дзвінків від жителів Запоріжжя, Енергодара та інших населених пунктів області.

Проблеми, з якими зверталися додзвонювачі, стосувалися виплати соціальної допомоги, пенсійного забезпечення, житлово-комунального господарства та багатьох інших питань, які турбують сьогодні жителів області.

Приміром, жителька Енергодара звернулася з проханням розв'язати проблему несправності ліфтів у багатоквартирних будинках міста. Вона зазначила, що мешканцям багатоповерхівок важко ходити пішки, особливо це стосується людей похилого віку. Тому більшість з них вимушені залишатися у своїх домівках, не маючи змоги вийти до лікарні або магазину. Як повідомила Марина Кудерчук, уже проведено обстеження ліфтів та заплановано ремонтні роботи.

Запоріжанка звернулася з проханням посприяти у вирішенні питання реконструкції інженерних мереж та ремонту багатоквартирного будинку, в якому вона проживає.

На «гарячу лінію» також надійшов дзвінок від запоріжанки, яка внаслідок ампутації кінцівки отримала інвалідність. Вона звернулася з проханням про виділення їй інвалідного візка та протезу.

На всі питання Марина Кудерчук надала інформацію чи роз’яснення. За окремими зверненнями буде вжито відповідні заходи реагування. Проблемні питання, вирішення яких потребує ретельного вивчення та певного часу, взято посадовцем під особистий контроль.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю 

Читайте також

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями