Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Новомиколаївцям представлено нового голову райдержадміністрації

24 грудня 2019 - 13:03

Сьогодні перший заступник голови облдержадміністрації Іван Федоров перебуває з робочою поїздкою у Новомиколаївському районі. Там відбулися збори адміністративно-господарського активу за участю депутатів обласної, районної рад, селищних, сільських голів, керівників підприємств, установ, партійних та  громадських організацій.

Іван Федоров оприлюднив Розпорядження Президента України щодо призначення  головою Новомилаївської районної державної адміністрації  Віталія Володимировича Татаренка.

Вітаючи новопризначенця, Іван Федоров зазначив, що в районі існує чимало питань, які потребують втручання місцевого активу, адже ніхто інший не знає, що краще для району.

− У мене сьогодні дві мети перебування у Новомиколаївсьуоиу районі: представити нового очільника району та озвучити головні пріоритети та завдання. Перше завдання − стати на захист своєї території та долучитися до роботи робочої групи з удосконалення адміністративно-територіального устрою нашої області. Не менш важливе для голів райдержадміністрації та районної ради -  контролювали раціональне використання бюджетних коштів. Також  звертаюся до  активу: на початковому етапі головування допоможіть керівникові, приносьте свої пропозиції та зауваження. Ініціатива має йти від Новомиколаїського району до обласної адміністрації, а не навпаки, − зазначив Іван Федоров. 

Віталій Татаренко – уродженець Новомиколаївського району (с. Новомиколаївка). За фахом – інженер-механік, навчався у Запорізькому національному технічному університеті. До останнього часу працював за фахом на різних підприємствах Запорізької області. Останнім місцем роботи було ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Ріст»».

У рамках робочої поїздки до Новомиколаївського району Іван Федоров також відвідав Запорізький кінний завод, що працює у с. Трудове.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн