Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Визначення перевізників на автобусних маршрутах Запорізької області виходить на фінішну лінію

14 січня 2020 - 14:05

Облдержадміністрацією проведено черговий етап конкурсів з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Запорізької області. Засідання конкурсного комітету відбулось під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Андрія Антонова. У заході також взяли участь радник голови облдержадміністрації Олег Ревчук, директорка Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Марина Барановська та члени конкурсного комітету, до складу якого входять представники облдержадміністрації, правоохоронних, контролюючих органів, а також представники громадських організацій.

Обласною державною адміністрацією було оголошено конкурси на 31 об'єкт. Документи на участь у конкурсах (16 пар конвертів) надійшли від 9 перевізників.

Після розкриття пакетів з метою перевірки та аналізу матеріалів, які подані перевізниками, був проведений значний обсяг робіт.

Як повідомив Андрій Антонов, робоча група здійснила виїзд на всі 9 автопідприємств. У перевірках брали участь також представники громадських організацій – члени конкурсного комітету. Було перевірено технічний стан автобусного парку. Матеріали  проаналізовано Департаментом промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації. Також були направлені запити до відповідних органів державної влади.

За підсумками засідання прийнято рішення про недопущення одного перевізника-претендента до участі у конкурсах з перевезення пасажирів на внутрішньообласних маршрутах загального користування.

Фінальне засідання конкурсного комітету заплановано на 20 січня. На ньому відбудеться розгляд конкурсних пропозицій, підрахунок балів за бальною системою оцінки пропозицій перевізників-претендентів та визначення переможців конкурсів та тих, що посіли друге місце за відповідними результатами.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий